Vzajemci Nepremičnine optimistično proti novim projektom

Članek slika

Večino bralcev in vse investitorje podjetja VZAJEMCI NEPREMIČNINE d.o.o. zanima napredek projektov, ki je bil beležen od zadnjega obvestila do danes.

Več o samih projektih in napredku boste lahko slišali v petkovem podcastu, kjer bo gost Klemen Kokalj, direktor podjetja VZAJEMCI NEPREMIČNINE d.o.o.

Portfelj podjetja sedaj obsega že dva projekta, v prihodnje pa bomo dodajali še druge. S tem bomo še dodatno poskrbeli za varnost vseh vlagateljev, ki so že del zgodbe VZAJEMCI NEPREMIČNINE, in tudi za vse nove vlagatelje, ki bodo z nami sodelovali v prihodnje.

Vila Destino

O projektu v Rožni dolini v Ljubljani smo že večkrat pisali, nazadnje februarja, ko smo poročali o začetku pripravljalnih del za izgradnjo dveh vila blokov. Obstoječi objekt z imenom Habjanova vila smo takrat porušili, pričetek gradnje pa smo načrtovali za mesec marec. V luči trenutne situacije se bo ta za nekaj mesecev zamaknila, kljub temu pa smo še vedno v okviru prvotnih predvidevanj, saj smo pustili dovolj manevrskega prostora za nepredvidene dogodke. Pričakovani datum zaključka projekta torej ostaja nespremenjen, v maju leta 2021. O morebitni spremembi boste vsekakor obveščeni.

V vmesnem obdobju smo tudi izbrali izvajalca za gradbena dela, s katerim smo tik pred podpisom pogodbe. Prav tako smo izdali končno verzijo splošnih pogojev in začeli s prodajo prvih stanovanj končnim kupcem, pri čemer zanimanje ne pojenja, ampak le še raste.

Za več informacij o možnostih sodelovanja z VZAJEMCI NEPREMIČNINE d.o.o. pišite na [email protected].

V obdobju, ko gradbena dela niso možna, opravljamo vse administrativne postopke ter pripravljamo vse potrebno, da bodo projekti po zaključku epidemije stekli še hitreje, kot je bilo sprva mišljeno.

Šmarje-Sap, Grosuplje

Gre za drugi projekt, ki se nahaja v portfelju podjetja VZAJEMCI NEPREMIČNINE in leži v neposredni bližini občine Ljubljana, natančneje v kraju Šmarje-Sap. Vzajemci smo se odločili za izgradnjo dveh stanovanjskih blokov, s skupno 20 stanovanj kvadrature med 50 in 110 kvadratnih metrov, med katerimi so tudi 4 dupleks stanovanja. Šlo bo za klasično gradnjo, zato bodo stanovanja cenovno dostopna tudi mladim družinam. Prednosti projekta so nedvomno neposredna bližina Ljubljane in avtoceste, bližina OŠ, trgovin, lokalov ... vse to ob umestitvi v naravno okolje, z modernim izgledom in izpostavljenostjo soncu večji del dneva.

Decembra lansko leto smo postali uradni lastnik zemljišča z urejenim OPPN (podrobni prostorski načrt), do konca januarja pa smo pridobili tudi zaključeno 3D grafiko projekta. Projekt se sklada tudi z načrti občine glede razvoja središča kraja, ki ga Šmarje-Sap zaenkrat še nima.

V obdobju, ko je delovanje določenih uradov okrnjeno, se pripravlja in dopolnjuje vsa projektna dokumentacija, ki bo osnova za pridobitev gradbenega dovoljenja. 

Več o samih projektih in napredku pa boste lahko slišali v petkovem podcastu, kjer bo gost Klemen Kokalj, prokurist podjetja VZAJEMCI NEPREMIČNINE d.o.o..

Pretekle objave: