Vila Destino: VZAJEMCI NEPREMIČNINE tudi uradno nosilec projekta

Članek slika

Nadaljujemo z obveščanjem o dogajanju pri projektu Vila Destino. V posledici izpolnitve pogoja - izdaje gradbenega dovoljenja - je naše podjetje VZAJEMCI NEPREMIČNINE d.o.o. naposled prevzelo podjetje VPL81 d.o.o., ki je nosilec projekta.

Kot je v podcastu na temo projekta povedal Klemen Kokalj, strateški direktor Vzajemcev, je "ključni pogoj za prenos lastništva pridobljeno gradbeno dovoljenje," ki je bilo izdano dne 29.7.2019 ter je že postalo pravnomočno.

Spomnimo: projekt Vila Destino se gradi v Rožni dolini ob Večni poti v Ljubljani. Gre za izgradnjo dveh luksuznih vila blokov, v katerih bo na voljo 17 nadstandardnih stanovanj v velikosti od 60 m2 do 140 m2. Projekt je zasnovan za peščico željnih arhitekturne dovršenosti, kakovostnih materialov ter neposrednega stika z naravo.

Največji potencial za projekt zagotovo predstavlja lokacija ter resno pomanjkanje nadstandardnih stanovanj v Ljubljani. Gre še za zadnji zazidljivi del zemljišča v Rožni dolini, kar projektu prinaša še dodano vrednost. Projekta smo se lotili zelo resno, saj gre za naš reprezentativni projekt, ki bo za nas, naše stranke ter vse ostale nekaj pomenil. Ker ne želimo ničesar prepustiti naključju, smo sklenili pogodbo s strokovnjaki, ki bodo v našem imenu vršili nadzor nad celotnim potekom projekta.

Preberite tudi:

V prejšnjem mesecu smo podpisali tudi pogodbo z nepremičninsko agencijo, ki bo za nas ekskluzivno tržila stanovanja. Najbolj nas je prepričalo podjetje Ljubljana Nepremičnine. Gre za vodilno specializirano nepremičninsko agencijo za prodajo in oddajo nepremičnin v Ljubljani. Na trgu so prisotni več kot 13 let, večkrat nagrajeni in odlikovani pa si sam vrh delijo z najuspešnejšimi v tej panogi tudi v mednarodnem okolju.

Trenutno poteka izbor izvajalcev, naslednji korak pa je začetek gradnje, predvidoma v začetku novembra.

O novih nepremičninskih projektih v Rožni dolini so nedolgo nazaj pisali tudi na spletni strani Siol in eden izmed opisanih je tudi Vila Destino.

Za več informacij glede projekta, nakupa stanovanja ali možnosti sodelovanja pišite na [email protected].

Več vsebin avtorja

Vsi članki avtorja