Vila Destino: Pridobljeno gradbeno dovoljenje

Članek slika

Kot smo vam obljubili, vas obveščamo o napredku projekta Vila Destino. Tokrat z veseljem oznanjamo, da je izdano gradbeno dovoljenje postalo pravnomočno.

V prejšnjem tednu, natančneje v ponedeljek, 29.07.2019, je bilo izdano gradbeno dovoljenje, pravnomočno pa je postalo danes, 09.08.2019, po poteku pritožbenega roka.

Hkrati smo se odločili za preimenovanje podjetja PLAN C d.o.o.. Gre za podjetje, ki je del naše skupine in je pod okriljem krovne družbe VZAJEMCI SKUPINA d.o.o.. Nenazadnje si tudi želimo, da projekt Vila Destino javnost povezuje z Vzajemci. Posledično se je podjetje PLAN C d.o.o., dne 08.08.2019 preimenovalo v VZAJEMCI NEPREMIČNINE d.o.o.

Vsi postopki tečejo v pričakovanih okvirih. Naslednji korak je izbira izvajalcev in pričetek gradnje v začetku jeseni. Ker ne želimo ničesar prepustiti naključju, smo sklenili pogodbo s strokovnjaki, ki bodo v našem imenu vršili nadzor nad celotnim potekom projekta. Za seznanitev z vsemi podrobnostmi, povezanimi s projektom, priporočamo poslušanje zadnjega podcasta s Klemnom Kokaljem. Vse o napredku projekta pa boste tudi v bodoče lahko spremljali na naši spletni strani.

V primeru vprašanj pišite na [email protected].

Več vsebin avtorja

Vsi članki avtorja