Izgradnja Vila Destino poteka po planu

Izgradnja Vila Destino poteka po planu

Obljubili smo, da vas bomo redno obveščali o poteku nepremičninskih projektov pod okriljem podjetja VZAJEMCI NEPREMIČNINE d.o.o.

V preteklem tednu smo v Rožni dolini, na naslovu Večna pot 81 odprli gradbišče, ter pričeli s pripravljalnimi deli za izgradnjo dveh vila blokov. Obstoječi objekt, Habjanova vila, smo med tem porušili, pričetek gradnje pa načrtujemo v mesecu marcu. S tem smo še vedno v okviru naših prvotnih predvidevanj, zato ostaja pričakovani datum zaključka projekta nespremenjen.

 V vmesnem času potekajo tudi rezervacije za stanovanja, ki so še na voljo in vsi zainteresirani za nakup, lahko več informacij pridobite s povpraševanjem na elektronski naslov nasvet@vzajemci.com.

Drugi projekt, ki se nahaja v portfelju VZAJEMCI NEPREMIČNINE, je izgradnja stanovanj, primernih za mlade družine v občini Grosuplje, natančneje v kraju Šmarje-Sap. Decembra lani smo postali tudi uradni lastnik zemljišča z urejenim OPPN (podrobni prostorski načrt), do konca januarja pa smo pridobili tudi zaključeno 3D grafiko projekta. Veseli nas, da se projekt sklada z načrti občine glede razvoja centra kraja, ki ga Šmarje-Sap za enkrat nima.

Naslednja faza je pridobitev gradbenega dovoljenja. V načrtu imamo izgradnjo dveh nizko energetskih stanovanjskih blokov, ki bosta ponujala kakovostno bivanje za vse, ki prisegajo na naravo in mir, obenem pa se ne želijo odpovedati hitremu dostopu do slovenske prestolnice. 

Preberite več: VZAJEMCI NEPREMIČNINE v izgradnjo stanovanj za mlade družine

Za več informacij glede projekta, nakupa stanovanja ali možnosti sodelovanja pišite na nasvet@vzajemci.com.

Priporoči članek prijatelju