Finančni uspeh je odvisen od vas!

Članek slika

To kar mislim, to sem! In to je resnica. Torej ni nič čudnega v tem, da je finančni uspeh odvisen od nas samih in od načina razmišljanja, ki ga imamo. Sami sebi smo največja ovira na poti do uspeha in čas je, da prevzamemo odgovornost za naše finančno stanje.

Vsakodnevno se srečujemo z dobrimi in slabimi novicami. Žal je slednjih veliko več. Ljudje smo v osnovi narejeni tako, da slabim novicam podležemo in se z njimi ukvarjamo, medtem ko dobre spustimo mimo nas. Ste že kdaj opazili, da vas po predvajanju novic boli glava? Da izgubite upanje, da bi karkoli poskušali spremeniti? Vsakič znova si rečete: »Sedaj ni pravi čas za spremembe.«. Labilno sledite črednemu nagonu in pozabite nase in na svoje želje.

Finančni uspeh je odvisen od vas samih!

Dokler ste demotivirani, se boste za vsak nov predlog, ki predstavlja temeljni izziv, maksimalno trudili, da ga demantirate. Spremenite vaš odnos do negativnih informacij in jih obrnite sebi v prid. Izkoristite svoj čas raje tako, da razmišljate o rešitvah zase in se ne ozirate na tuje nesreče, na katere nimate vpliva.

Vedno več ljudi je brezposelnih ali pa gara za prihodke, s katerimi komaj pokrije svoje mesečne obveznosti.  Upirajo se spremembam, samo zato, ker je najlažje pustiti stvari take kot so. Negativno razmišljanje jih ohromi, okrepi strah pred neznanim in zatre še tisto malo mero samozavesti, ki jo premorejo. In ko pride do posledic, za njih vedno krivijo druge!

Žal je tako, da našim življenjem vladajo negacije: ne morem, ne bom, nisem, ne gre,ni časa, ni denarja, itd... Živimo v prepričanjih, ki nas zasidrajo v neuspehu. Resnica pa je, da ne moremo uspeti, če ne poskusimo. Spremenimo stavek: "ne morem" v stavek: "uspelo mi bo!".

Spremenite svoj miselni vzorec.

Odločite se, da se boste naredili spremembe! Naučite se  razmišljati pozitivno tudi v stresnih obdobjih. Stopite v neznano, čeprav ne veste, kaj vas tam čaka. Zamenjajte svojo udobnost in rutino z novo izkušnjo, kajti ne glede na vse težave, ki se pojavljajo, jih vedno prebrodimo močnejši. Ovira nas samo strah in lastno razmišljanje. Če nikoli ne tvegate, ste po vsej verjetnosti tako in tako obsojeni na propad. Torej, ...

Če je mogoče s pomočjo misli pristati letalo, potem je mogoče s spremembo mišljenja uspeti tudi v ravnanju z denarjem!
Vsak dan, ki ga porabite za negativno razmišljanje, je vržen stran. Prevzemite nadzor nad svojimi mislimi in to prenesite na vaš odnos do financ. Ker je vsak začetek težak, smo tukaj strokovnjaki Vzajemci skupine, da vam pomagamo narediti prvi korak.

Naj vaš denar dela za vas!

Izberite finančno neodvisnost, prepustite se pozitivnim mislim in se prijavite v nagradno igro, s katero pridobite celoletno skrbništvo nad vašim portfeljem in osebnimi financami. Hkrati pa se potegujte za super nagrade!

Vse je mogoče, samo odločite se!

Več vsebin avtorja

Vsi članki avtorja

VZAJEMCI SKUPINA Kolektivna odsotnost 7.10.2022

04.10.2022

K. Kalaš

Vzajemci z nogometaši Olimpije podarili sanje

22.12.2017

K. Kalaš