Kaj pa, če bi ... 

Članek slika

... se o svojih naložbah pogovorili z vrhunskim strokovnjakom? 

Na tedenski ravni lahko prebirate naše prispevke in analize tako na naši spletni strani, kot tudi v drugih medijih. Zelo veliko vas je tudi že postavilo vprašanje in prav vsi ste prejeli konkreten odgovor. A le redki ste imeli priložnost direktnega kontakta s strokovnjaki, ki spadajo med najboljše na svojem področju v regiji.

V četrtek, 14.9.2017, med 17:00 in 19:00 boste imeli priložnost govoriti z g. Myhajlo Todurovom, vodjo uredništva Vzajemci.com ter članom Naložbenega odbora. Na voljo bo na telefonski številki 080 35 08.

Zato smo na vašo željo uvedli novo rubriko, katero lahko izkoristite za pogovor s strokovnjakom na področju investicij. Tokrat boste imeli možnost kontakta z osebo, ki je odgovorna za vodenje uredništva v vodilnem slovenskem finančno svetovalnem podjetju ter je član Naložbenega odbora. 

O njegovi strokovnosti pričajo številni avtorski prispevki, komentarji ter intervjuji v največjih slovenskih medijih, kot so RTV Slovenija, Svet Kapitala, Moje Finance, revija Kapital, Večer itd.

Napovednik: v torek, 19.09.2017, med 10:00 in 11:30 vam bo na vaša vprašanja odgovarjal predsednik Naložbenega odbora, Luka Guštin. 

Več vsebin avtorja

Vsi članki avtorja