Destinacija: USPEH

Članek slika

Prihaja drugačen, svež in neposreden finančno-podjetniški dogodek. Boste zraven?

Na Bled prihaja dogodek, ki presega običajne poslovne konference. Pod naslovom Destinacija: USPEH bo postala idlična lokacija stičišče inovativnih idej, pristnih povezav in strateških priložnosti za vse, ki želijo rasti in napredovati v hitro spreminjajočem se svetu.

O prihodnosti, naložbah in uspehu brez olepševanja

Dogodek se odmika od tradicionalnih konceptov konferenc z enosmernimi predavanji in ponuja namesto tega dinamičen, svež in drugačen pristop k trendom, ki bodo krojili prihodnost, in priložnostim za naložbe. Pod sloganom »Pravljice naj vam prodajajo drugi« prinaša Destinacija: USPEH neposredne izkušnje, osebne zgodbe in strokovne analize brez olepševanja. Udeleženci se ne bodo pogovarjali le o uspehih, ampak tudi o padcih, o strategijah, ki delujejo, in napakah, ki so jih delali in se iz njih tudi učili.

Modra ali zelena prihodnost?

Med ključnimi temami bodo tudi trajnostni trendi. Govorci in gostje se bodo pogovarjali o pogledih na vlogo tehnologij ter konkretnih načrtov na področju sončne energije in drugih rešitev na področju električnega trajnostnega prehoda.Tu se bodo soočala mnenja o konkretnih prednostih trajnostne enegije za končne uporabnike, o izzivih, ki jih prinašajo trajnostne zaveze za posel, o realnih učinkih ukrepov za okolju prijaznejši jutri in priložnostih za naložbe, ki se odpirajo na polju »zelene« in »modre«prihodnosti.

Vzponi in padci na največjih odrih, vizija trajnostne prihodnost in okus po uspehu: med nastopajočimi na dogodku Destinacija: USPEH bodo tudi (z leve) Boris Becker, Gunter Pauli in Ana Roš.
Vzponi in padci na največjih odrih, vizija trajnostne prihodnost in okus po uspehu: med nastopajočimi na dogodku Destinacija: USPEH bodo tudi (z leve) Boris Becker, Gunter Pauli in Ana Roš.
Govorci, ki navdihujejo

Na odru se bodo zvrstili vrhunski slovenski in tuji gostje. Na dogodku Destinacija: USPEH bo nastopila vrsta zanimivih govorcev. Prva imena so že razkrita in kažejo na pisano zasnovo tem. 

Že potrjeni nastopajoči:

Gunter Pauli
, oče Modre ekonomije, podjetnik, avtor, katerega dela so prevedena v več kot petdeset jezikov, in vizionar, ki brez dlake na jeziku nastavlja ogledalo sodobni družbi in kaže na priložnosti in izzive, ki se kažejo pred nami. 

Boris Becker, najmlajši wimbledonski šampion v zgodovini in mož, ki je okusil vrhunce v športu kot ter spoznal boleče padce v poslu in na lastni koži okusil, kaj pomeni, ko slabe odločitve človeka odpeljejo v napačno smer.

Ana Roš, prva dama slovenske in globalne kuhinje, ki dobro ve, da za pot do treh Michelinovih zvezdic niso dovolj le omamni okusi, ampak je uspeh neločljivo povezan tudi s poslovnimi veščinami in pogosto težkimi odločitvami.

Več kot konferenca

Destinacija: USPEH ne bo klasičen dogodek, na katerem je jasna ločnica med nastopajočimi na odru in občinstvom. Je tudi priložnost za mreženje, druženje in uživanje v vrhunski kulinariki. Poleg resnih tem in delavnic bodo udeleženci deležni finančnega svetovanja, vrhunskih pogovorov, degustacij ter drugih presenečenj. Resne teme se bodo povezale tudi z resno dobro zabavo in se s tem povezale v zaokrožen vrhunski dogodek.

Pridružite se tudi vi: 20. septembra na Bledu.

Več vsebin avtorja

Vsi članki avtorja