VZAJEMCI NEPREMIČNINE z novim spletnim mestom

Članek slika

Podjetje VZAJEMCI NEPREMIČNINE, ki ga uporabniki našega spletnega mesta poznate predvsem po projektu Vila Destino, ima novo spletno mesto. Vse zainteresirane uporabnike Vzajemcev, vabimo k ogledu!

Vzajemci smo na trgu prisotni že skoraj dve desetletji in skozi vsa leta delovanja poslušamo naše stranke in se trudimo zadovoljiti njihove potrebe. Večkrat ste izrazili željo po naših lastnih produktih, ki bi zapolnili vrzel, ki manjka v slovenskem vlagateljskem prostoru. Zato smo dlje časa analizirali trg ter leta 2019 lansirali več lastnih produktov in eden izmed njih je tudi podjetje VZAJEMCI NEPREMIČNINE. Gre za podjetje, ki je namenjeno projektnim investicijam v nepremičnine različnih vrst in je posledica vizije, da izbranim vlagateljem ponudimo možnost sodelovanja pri uspešnih projektih. V naslednjih 5 letih načrtujemo uspešen zaključek 5 projektov.

https://nepremicnine.vzajemci.com/sl

V zadnjem letu ste tako lahko spremljali napredek pri razvoju pilotnega projekta Vila Destino, pred kratkim pa smo predstavili tudi naslednji projekt, ki ga bomo razvijali na obrobju Ljubljane. Okolica Ljubljane je v zadnjih letih postala zanimiva destinacija tako za mlade družine, kot za posameznike. Vzajemci smo se odločili za izgradnjo dveh stanovanjskih blokov, s skupno 20 stanovanj kvadrature med 50 in 110 kvadratnih metrov, med katerimi so tudi 4 dupleks stanovanja. Šlo bo za klasično gradnjo, zato bodo stanovanja cenovno dostopna tudi mladim družinam.

Sedaj vas obveščamo, da lahko v prihodnje napredek posameznih projektov spremljate preko uradnega spletnega mesta VZAJEMCI NEPREMIČNINE. Spletno mesto je namenjeno tako investitorjem, kot tudi vsem tistim, ki vas zanima nakup nepremičnine. Če iščete nov dom, lahko na spletnem mestu pridobite vse podatke o posameznem projektu, lokaciji, tlorisih stanovanj ter tako ugotovite ali dom ustreza vašim potrebam. 

Vzajemci že od nekdaj sledimo viziji, da morajo naše stranke prejeti najboljšo obravnavo, saj je to ključno za dolgoročni uspeh in te vizije se bomo posluževali tudi v prihodnje. Zato se bo spletna stran ves čas nadgrajevala in dopolnjevala, da bo sledila vsem vašim potrebam ter zadostila še tako zahtevnim odjemalcem.

Vabimo vas k spremljanju novega spletnega mesta. 

Več vsebin avtorja

Vsi članki avtorja