Vprašajte strokovnjaka: Kako pozicionirati naložbeni portfelj? 

Članek slika

Zahtevni časi na trgih zahtevajo hitre in premišljene odzive. Da se tega ne bi lotili sami, vam ponujamo priložnost, da se za nasvet obrnete na našega strokovnjaka. 

Za vas bo dosegljiv v torek, 15.05.2018, med 09:00 in 12:00, na brezplačni telefonski številki 080 35 08.

Andrej ima deset let finančnih strokovnih izkušenj ter pet let strokovnega dela s področja finančnega svetovanja. Vzajemcem se je pridružil leta 2013 in zaradi svojih moralnih načel in strokovnih sposobnosti deluje kot mentor novim sodelavcem. Meni, da so finance zelo osebna stvar, zato se vsaki stranki posveča individualno ter upošteva njene želje. Najpomembejši del njegovega svetovalnega dela predstavljajo pregled in optimizacija obstoječega finančnega stanja posameznika, kjer se osredotoča na iskanje ustreznih ciljno usmerjenih rešitev. Je zagovornik timskega pristopa in ničesar ne prepušča naključju. 

V torek ga boste lahko poklicali in direktno vprašali, kaj meni o trgih, kako bi morali biti sedaj pozicionirani in kje se splača iskati priložnosti. Tako imate odlično priložnost, da dobite drugo mnenje glede vaših naložb in izveste, kje na trgu se še skrivajo priložnosti. 

Torej, v torek, 15.05.2018, med 09:00 in 12:00, na brezplačni telefonski številki 080 35 08.

Več vsebin avtorja

Vsi članki avtorja