Vila Destino – gradite z nami

Članek slika

Z veseljem oznanjamo, da se bomo skupaj z našimi partnerji podali v projekt izgradnje dveh luksuznih vila blokov na elitni lokaciji, v osrčju Rožne doline v Ljubljani.

Skozi celotno zgodovino Vzajemcev, tj. od leta 2001 dalje, smo bili najboljši na vseh področjih, ki smo se jih lotili. In to nas žene naprej. Ne želimo spati na lovorikah, želimo pustiti pečat na vseh področjih, ki se jih lotimo, in le še stopnjujemo tempo, da to dosežemo. Ustanovili smo lastnega upravljavca alternativnih skladov in vemo, da bomo na ta način zadostili še tako zahtevnim vlagateljem. Manjkal pa nam je del, s katerim bi zadostili še tistim, ki iščejo in želijo nekaj več.

Želimo poskrbeti tudi za luksuz ter pustiti pečat v osrednjem delu Slovenije. To bomo naredili na najprestižnejši lokaciji, ki bo zadovoljila še tako zahtevne posameznike in bo še dolgo časa krasila prestolnico. Zato gradimo Vilo Destino!

Radi bi zadostili tako partnerjem kot tudi končnim kupcem in obenem naredili nekaj izjemnega za našo prestolnico

S to mislijo smo se lotili projekta, ki ga financiramo skupaj z našimi partnerji in za katerega verjamemo, da bo poleg pozitivnih donosov prinesel tudi veliko pozitivne energije Ljubljani. Zaključek projekta načrtujemo v manj kot 2 letih!

Edinstvena lokacija omogoča hiter dostop do centra mesta, Rožnika, Poti spominov in tovarištva. Ni cilj omogočiti samo prostor za bivanje, ampak poskrbeti, da bodo končni kupci dobili to, kar potrebujejo - življenje v mirnem okolju, obdanem z naravo, še vedno pa biti v centru dogajanja poslovnega sveta.

V dveh stanovanjskih vila blokih se nahaja 17 stanovanj v velikosti od 70 m2 do 150 m2. Oba nizko energetska vila bloka sta v zelenju in sta obrnjena na južno stran, zato večji del dneva uživata sončno svetlobo.

Celoten potek napredka projekta boste lahko spremljali na naši spletni strani.

Za več informacij glede projekta in možnosti sodelovanja pišite na [email protected].

Več vsebin avtorja

Vsi članki avtorja