Stojimo vam ob strani: Posvetujte se s strokovnjaki! 

Članek slika

Drži, da stanje na trgih ni rožnato, kar pa ne pomeni, da se morate panično odzvati na dogajanje. Priložnosti na trgih je veliko in tu smo za vas, da vam pomagamo te priložnosti najti in izkoristiti. 

Situacija na trgih je prestrašila številne vlagatelje, saj so dnevna nihanja v preteklih tednih v nekaterih trenutkih presegala povprečno letno spremembo borznih indeksov. Nekateri vlagatelji se želijo odzvati panično in vse naenkrat prodati, spet drugi želijo vsa prosta sredstva naenkrat investirati, saj v dogajanju vidijo priložnost. Resnica je, da je prava pot nekje vmes in mi smo tu za vas, da vam pri tem pomagamo. 

V naslednjih tednih vam bomo ponudili več priložnosti, s katerimi boste lahko prišli do koristnih informacij. Zato vam bomo ponudili  možnost, da naše strokovnjake osebno vprašate za nasvet. Tokrat bo z vami Maja Trbanc, ki bo v petek, dne 3.4.2020 med 9:00 in 16:00 odgovarjala na vsa vaša vprašanja glede vaših obstoječih naložb ter potencialnih nevarnostih ali priložnostih na trgu.

Maja je že dolgo časa sodelavka Vzajemcev, kjer skrbi za dobrobit strank na eni strani, na drugi pa za iskanje naložb z visoko dodano vrednostjo. Izkoristite svojo priložnost! 

V petek, dne 3.4.2020, med 09:00 in 16:00 na telefonski številki 080 35 08. 

Več vsebin avtorja

Vsi članki avtorja