Je vaše mesečno varčevanje optimalno?

Članek slika

Ker osebna srečanja trenutno niso možna, vam vsak teden ponujamo nove možnosti direktnega komuniciranja z našimi strokovnjaki – tokrat se bomo dotaknili periodičnih varčevanj.

Na voljo bo v torek, 14.04.2020 od 09:00 do 16:00 na brezplačni številki 080 35 08

Dejstvo je, da veliko ljudi skrbi ali so njihova varčevanja pravilno zastavljena in ali je trenutno dogajanje na trgih razlog za skrb. Kratek odgovor je, da je trenutno dogajanje zahtevno za varčevalce z enkratnimi nakupi, idealno pa za mesečna varčevanja. Privoščite si lahko več tveganja, paziti morate le na stroške ter na pravo izbiro trgov. Potenciala za rast je veliko, potrebujete le prave usmeritve.

Vsekakor se zavedamo, da so stvari enostavne v teoriji, v praksi pa ljudje ne vedo kam se obrniti in kje iskati primerne rešitve. Zato vam ponujamo, da naše strokovnjake povprašate za nasvet in z njihovo pomočjo pridete do odgovora ali je vaše mesečno varčevanje ustrezno zastavljeno ali je morda pravi čas za prilagoditev. Pokličete lahko tudi tisti, ki že dlje časa razmišljate o začetku varčevanja in usmerili vas bomo na pravo pot! Dejstvo je, da je trenutna situacija kot naročena za periodično varčevanje, zato poskrbite, da to obrnete sebi v prid.

Tokrat bo z vami Gregor Hočevar, dolgoletni sodelavec Vzajemcev, ki je že od leta 2012 nepogrešljiv del naše ekipe. Etiko in moralo postavlja na prvo mesto ter ničesar ne prepušča naključju. Za svoje delo ima vse potrebne licence. Odgovarjal bo na vsa vaša vprašanja na temo mesečnih varčevanj, zavarovanj in priložnostih, ki jih na trgih sedaj ne manjka. Na voljo bo v torek, 14.04.2020 od 09:00 do 16:00 na 080 35 08.

Več vsebin avtorja

Vsi članki avtorja