Izkoristite strokovnjaka: Klemen Kokalj-

Članek slika

Naslednja dva tedna bo Klemen Kokalj posvetil temu, da bo vsem novim vlagateljem naredil analizo ter po potrebi predlagal spremembe naložbenega portfelja. Čas imate do 10.11.2019 oz. do konca prihodnjega tedna.

Ne zgodi se ravno pogosto, da lahko brezplačno izkoristite znanje priznanih strokovnjakov, ampak ker je eno od naših poslanstev pomagati širši javnosti, ponujamo možnost koriščenja storitev in znanja oseb, ki v slovenskem finančnem svetu spadajo med najboljše.

Tokrat vam je na voljo Klemen Kokalj, strateški direktor in partner pri VZAJEMCI SKUPINA d.o.o. Svojo poslovno pot v finančnem svetu je začel pred več kot 20 leti v eni izmed slovenskih bank, med svojo kariero pa je bil med drugim odgovoren tudi za postavitev sistema privatnega bančništva, razvoj in skrb za različne finančne produkte, pri vsem tem pa je vedno zagovarjal vidik neodvisnosti. Klemen je tudi direktor družbe VZAJEMCI NEPREMIČNINE, o kateri smo že večkrat pisali.

V kolikor bi radi, da za vaše naložbe poskrbi Kokalj, pošljite vaša vprašanja na elektronski naslov nasvet@vzajemci.com s pripisom "Za Kokalja". Ta vas bo nato kontaktiral in vam tudi sporočil, katere podatke od vas še potrebuje ter se dogovoril za individualni sestanek.

V kolikor menite, da vam lahko vaši prihranki bolj služijo kot sedaj, je to idealen trenutek, da do tega tudi pride.

Ugodnost je namenjena le vlagateljem, ki pri Vzajemcih še nimajo svojega skrbnika.

Več vsebin avtorja

Vsi članki avtorja