Iščete naložbene priložnosti? Izkoristite znanje strokovnjaka

Članek slika

Tokrat vam bomo ponudili znanje Davida Veglja, nepogrešljivega člana Vzajemcev, ki ga boste imeli možnost povprašati o priložnostih, ki jih vidi na trgih. Dne 21.04.2020 bo na voljo na telefonski številki 080 35 08.

Situacija okoli novega virusa je povzročila nemalo pretresov na borznih trgih. Zdi se, kot da se je situacija umirila, vendar zatišja ne gre jemati, kot da je nevarnost že za nami. Splača pa se preveriti, kje vse so se v zadnjih tednih pojavile priložnosti za vlagatelje, ki čakajo na pravi trenutek za vstop. Priložnosti, tako na javnih kot tudi na zasebnih trgih, je danes ogromno. 

Tokrat ponujamo možnost direktnega kontakta z Davidom Vegljem, dolgoletnega sodelavca Vzajemcev. David zaseda funkcijo predsednika Naložbenega odbora Vzajemcev, istočasno pa opravlja zelo pomembno funkcijo pri družbi JonatanMars, kjer že drugo leto sodeluje kot glavni upravljavec alternativnega sklada

Znanje in izkušnje povedo veliko o strokovnosti, ki jo David premore in je zato nepogrešljiv član Vzajemcev. Na voljo vam bo v torek, dne 21.4.2020, med 9:00 in 16:00 na telefonski številki 080 35 08. 

Izkoristite njegovo znanje o trgih in tudi izjemen vpogled v dogajanje na zasebnih trgih za mnenje glede naložbenih priložnosti, ki so na voljo! 

Torej dne 21.4.2020 se lahko z Davidom posvetujete na telefonski številki 080 35 08.
 

Več vsebin avtorja

Vsi članki avtorja