Kam z denarjem v času nizkih obrestnih mer?

Članek slika

Slovenci največ poudarka dajemo depozitom, čeprav v trenutnem okolju le-ti predstavljajo garancijo realnih negativnih donosov. Zato vedno več ljudi zanima stanje na trgu naložb s fiksnim donosom, pri katerih je narava izplačevanja obresti primerljiva z depoziti.

Klemen Jereb bo na voljo v četrtek, dne 30.4.2020, med 9:00 in 15:00 na telefonski številki 080 35 08

Dejstvo je, da se bo denar iz bank vedno hitreje prelival na kapitalski trg. Do sedaj smo resen premik iz depozitov opazili na nepremičninskem trgu, kar je med drugim pripomoglo k nadpovprečni rasti cen nepremičnin v Sloveniji v preteklih letih. V kolikor vas nizka likvidnost ne skrbi, je na trgu precej naložb s fiksnim donosom v obliki dolžniških vrednostnih papirjev, ki prinašajo višjo donosnost od depozitov, varnost naložbe pa je še vedno dovolj visoka, da ponoči mirno spite. Pomembno je le, da pred nakupom opravite domačo nalogo in potencialno naložbo dobro raziščete tudi sami.

Zato vam bomo Vzajemci tokrat ponudili možnost pogovora s strokovnjakom, ki vam bo v četrtek, dne 30.4.2020 med 9:00 in 15:00, pomagal pri dilemi iskanja naložb s fiksnim donosom. S klicem si boste zagotovili objektiven nasvet ter predlagano usmeritev, prilagojeno vašim ciljem, izkušnjam in stanju na trgih.

Klemen Jereb, sodelavec Vzajemcev, bo cel dan posvetil temu, da vam pomaga pri iskanju alternativ bančnim vezavam. Zaradi pričakovanj glede gibanja depozitne obrestne mere v prihodnjih letih bo migracija sredstev neizbežna. In prav je, da poznate vse možnosti in si zagotovite najbolje za vaš denar.

Klemen Jereb se je po študiju financ na ameriški univerzi West Texas A&M leta 2018 pridružil ekipi Vzajemcev. Svoje znanje in izkušnje neprestano nadgrajuje in že večkrat je dokazal, da je zelo pomemben del ekipe, ki skrbi za osebne finance več tisoč Slovencev.

Klemen Jereb bo na voljo dne 30.04.2020 na telefonski številki 080 35 08. Izkoristite njegovo znanje za svojo priložnost.

Več vsebin avtorja

Vsi članki avtorja