Ekskluzivno samo za uporabnike Vzajemci.com

Članek slika

Vsi uporabniki, ki boste v mesecu oktobru pristopili k pravilom upravljanja Primorski skladi k skladu FT Quant ali PSP Živa preko našega spletnega mesta Vzajemci.com, boste oproščeni plačila vstopnih stroškov v višini do 5 odstotkov. 

Najprej bom podal zelo koristen nasvet, ki vam lahko privarčuje veliko časa: svojo energijo usmerite v tisto, kar lahko nadzorujete. Na gibanje trgov nimate vpliva. Nimate tudi vpliva na gospodarsko rast. Vpliv imate nad stroški, ki jih zapravite za naložbe. Najpomembnejši vpliv imate tudi na končno strukturo vaših prihrankov – ali ste apatični do svojih prihrankov in imate vse na banki v denarju; ali pa ste aktivni in so vaši prihranki razpršeni med različne tipe naložb, ne samo v denar.

Ravno Primorski skladi spadajo med družbo za upravljanje, ki največ poudarka poda na stabilna gibanja investiranih sredstev. Gre za družbo za upravljanje, ki je primerna za tiste vlagatelje, ki zagovarjajo buy & hold strategijo, pri investiranju pa se jim ne ljubi ukvarjati z neprestanimi prilagoditvami portfelja in si želijo, da to za njih opravijo strokovnjaki. 

Akcija velja le za sklada FT Quant in PSP Živa.

Vsi tisti, ki se odločate o tem ali bi začeli investirati (ali pa bi radi le izkoristili ugodnost), nas kontaktirajte. V kolikor ne veste, kje bi začeli, vas lahko usmerijo naši strokovnjaki, ki so tu zato, da vam pomagajo. Nenazadnje smo pomagali že več kot 20 tisoč vlagateljem. *Spoznavni sestanek je brezplačen. 

Več vsebin avtorja

Vsi članki avtorja