Kaj vam lahko ponudimo?

Članek slika

Nadaljujem s serijo prispevkov, s katerimi želim bralcem pobliže predstaviti Vzajemce ter celoten spekter produktov in storitev, s katerimi že 19 let nastopamo na trgu.

V zadnjem prispevku s podobnim naslovom sem se dotaknil podjetja JonatanMars, upravljanje alternativnih investicijskih skladov, d.o.o., katerega ekipa je v celoti sestavljena iz posameznikov obstoječe ekipe strokovnjakov Vzajemci. Tokrat pa se bom dotaknil še enega podjetja, katerega srce sestavljajo predstavniki Vzajemcev. Tokrat bomo govorili o podjetju VZAJEMCI NEPREMIČNINE d.o.o. Če je podjetje JonatanMars namenjeno izkušenim vlagateljem, ki si želijo nekaj več, dodatno češnjo na tortici svojih obstoječih naložb, je podjetje VZAJEMCI NEPREMIČNINE namenjeno nepremičninskim projektom in omejenemu krogu vlagateljev, ki iščejo naložbe s fiksnim donosom.

V 19 letih obstoja smo uspešno zaključili veliko projektov. In to nas žene naprej. V Sloveniji želimo pustiti tak pečat, da bomo lahko tudi čez desetletja s ponosom govorili o naših projektih. Prvi takšen projekt pod okriljem podjetja je Vila Destino, o kateri ste lahko lani veliko prebirali. Gre za dva vila bloka na najprestižnejši lokaciji v Ljubljani, v Rožni dolini. Pri drugem projektu, ki smo ga dodali pred kratkim, gre za izgradnjo stanovanj za mlade družine v neposredni bližini občine Ljubljana. Projekti se bodo dodajali tudi v prihodnje, vendar nikakor ne želimo prehiteti sami sebe, saj bi radi projekte speljali čim kvalitetnejše, nenazadnje pa bi radi ohranili nadzor, saj se le tako lahko samozavestno podamo v posamezno zgodbo.

Zadnji, tretji segment, je tisto, kar predstavlja naložbo s fiksnim donosom. Gre za najčistejšo obliko obveznic in prakso, ki je v razvitem svetu nekaj vsakdanjega. Z nakupom obveznic so vlagatelji posredno udeleženi v več različnih nepremičninskih projektih, v zameno za zaupanje pa s strani izdajatelja ob zapadlosti prejmejo vračilo sredstev s pripadajočimi obrestmi.

Danes nismo več družba, ki je zgolj posrednik finančnih produktov, ampak na trgu uspešno nastopamo z lastnimi produkti, ki predstavljajo pomemben faktor v slovenskem gospodarstvu. Izkoristite naše znanje in se naročite na brezplačni posvet.

Prispevek izraža stališče avtorja in ne nujno, da tudi lastnika spletnega mesta. V primeru vprašanj pišite na [email protected].

Več vsebin avtorja

Vsi članki avtorja