Kdaj ste nazadnje ...

Članek slika

... govorili z najboljšim strokovnjakom na področju investicij?

Na tedenski ravni lahko prebirate naše prispevke in analize tako na naši spletni strani, kot tudi v drugih medijih. Zelo veliko vas je tudi že postavilo vprašanje in prav vsi ste prejeli konkreten odgovor. A le redki ste imeli priložnost direktnega kontakta s strokovnjaki, ki spadajo med najboljše na svojem področju v regiji.

V torek, 12.9.2017, med 10:00 in 11:30 boste imeli priložnost govoriti z g. Klemnom Kokaljem, direktorjem prodaje pri Vzajemcih. Na voljo bo na telefonski številki 080 35 08.

Zato smo na vašo željo že ponudili možnost pogovora s strokovnjakom na področju investicij, a tokrat boste imeli možnost kontakta z osebo, ki je odgovorna za vodenje obsežne skupine analitikov ter svetovalcev v vodilnem slovenskem finančno svetovalnem podjetju.

Klemen je financam posvetil 18 let svojega življenja, njegova predanost se je z vlogo partnerja skupine Vzajemci zgolj še okrepila. V svoji karieri se je do podrobnosti izpopolnil za delo v financah. Ima vsa potrebna zakonska dovoljenja in licence. Naslednji cilj pa mu predstavlja ugledna mednarodna licenca CFA.

Vse tiste, ki v torek dopoldne zaradi kakršnegakoli razloga ne boste mogli poklicati, vabimo da pokličete v četrtek 14.09.2017 med 17:00 in 19:00, ko bo na vaša vprašanja odgovarjal Myhajlo Todurov.

Zaradi izjemnega zanimanja ter vaše želje, da vam omogočimo možnost posveta tudi v popoldanskih urah, bomo to omogočili dvakrat tedensko, ob torkih dopoldne ter ob četrtkih popoldne.

Več vsebin avtorja

Vsi članki avtorja