Zakaj bi plačali več?

Članek slika

Zavarovalnice poznajo dve vrsti strank: tiste, ki za svoja zavarovanja plačajo malo ter tiste, ki plačajo veliko. Lahko ugibate, katere stranke imajo raje.

V kolikor želite plačati več za zavarovanja, izvolite. Pokličite svojo zavarovalnico, povejte kaj želite in zadeva je končana. Na tak način velika večina ljudi plača (pre)več za zavarovanje z istim kritjem, kot na primer pri konkurenčni zavarovalnici.

Seveda vas bo tržnik potolažil s 15-odstotnim popustom in primerjavo, ki bo pokazala, da ste dobili najcenejše zavarovanje. Ta primerjava pa bo narejena na internem programu te zavarovalnice, saj vas ne bo nihče pošiljal h konkurenci.

Vprašajte se: zakaj bi plačali več za isto kritje?

Odgovor se glasi: ker je priročno. Večina nas nima veliko prostega časa ali pa se nam ne da raziskovati vseh ponudb vseh zavarovalnic. Izberemo eno zavarovalnico in nato pri njih urejamo vsa zavarovanja. Ampak na ta način zapravljamo preveč.

Skrb o prihranku pri tovrstnih zadevah je izključno vaša. Vzemite si malo časa in raziščite ponudbo konkurenčnih zavarovalnic. Hitro boste odkrili, da bi s kombinacijo različnih zavarovanj lahko privarčevali veliko denarja.

Da bi pomagali našim strankam, smo pripravili nagradno igro, v kateri boste prav vsi udeleženci imeli možnost prejeti svetovalno pogodbo za 12 mesecev. Poleg tega se boste potegovali tudi za odlične nagrade.

Več vsebin avtorja

Vsi članki avtorja