Webcast: Dogajanje na trgih in kje iskati priložnosti?

Članek slika

Tako kot gospodarstva, ki se prilagajajo razmeram na trgih, se prilagajamo tudi Vzajemci. Uvajamo novosti, zato da vam lahko pomagamo v trenutni situaciji in nekaj novega je webcast. Zato vas vabimo k spremljanju našega webcasta, ki ga bomo v četrtek, 9.4.2020, prenašali preko spletnega mesta Vzajemci.com.

Glavni urednik spletnega mesta in član Naložbenega odbora Vzajemcev, Myhajlo Todurov, vam bo predstavil svoj pogled na trenutno dogajanje in stanje na trgih. Dotaknil se bo priložnosti, ki jih člani Naložbenega odbora v tem trenutku vidijo na trgu ter vlagateljem podal strokovni nasvet, kaj storiti s svojimi naložbami.

Zavedamo se, da je situacija prekompleksna, da bi jo lahko "rešili" v 30 minutah trajajočem webcastu, zato vam ponujamo možnost, da svoja vprašanja že prej pošljete na elektronski naslov [email protected]. Splošnih vprašanj se bo Myhajlo dotaknil že med samim webcastom, na konkretna vprašanja, pa vam bodo v najkrajšem možnem času odgovorili naši strokovnjaki.

Ne pozabite, v četrtek, dne 9.4.2020 ob 10:30 na spletnem mestu Vzajemci.com lahko spremljate webcast na temo trgov med trenutno krizo. Svoja vprašanja lahko že od danes naprej pošiljate na [email protected].

Vsi uporabniki lahko posredujete tudi konkretna vprašanja, na katera želite da vam odgovorimo individualno.

Več vsebin avtorja

Vsi članki avtorja