VZAJEMCI SKUPINA d.o.o. med podjetji z najboljšo bonitetno oceno v Sloveniji

Članek slika

V mednarodnem okolju je certificiranje že uveljavljena praksa in na ta način si podjetja utrjujejo ugled ter zaupanje.

VZAJEMCI SKUPINA je iz strani bonitetne hiše CompanyWall Business prejela certifikat bonitetne odličnosti, s katerim smo se uvrstili v skupino podjetij, ki predstavljajo najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji. Certifikat je evropsko priznan in razpoznaven, dokazuje pa našo konkurenčnost in odlično poslovanje.

Bonitetna hiša CompanyWall bonitetno oceno A+ dodeli podjetju, ki se na svoji poslovni poti uspešno vzpenja, je sposobno poravnati svoje obveznosti in se zanesljivo izogiba poslovnim tveganjem. Izračuna jo glede na preteklo in sedanje poslovanje, kreditno in plačilno sposobnost, zadolženost, dobičkonosnost in druge kriterije. Sodelovanje s podjetjem, ki ima bonitetno oceno A+, je usmerjeno v uspešen poslovni razvoj. In ravno k temu stremimo Vzajemci že od začetka našega obstanka.

Ker je naša vizija usmerjena v iskanje novih rešitev tako za naše stranke, kot naše poslovne partnerje, je odlična bonitetna ocena samo še en kazalnik več, s katerim želimo ljudem pokazati, da smo zaupanja vredno podjetje in da stremimo k dolgoročnim ciljem.

Bonitetna ocena se dodeljuje na podlagi poslovnih izkazov. Pri podjetjih z nespremenjenim vodstvenim kadrom pa odraža tudi odnos ljudi, ki vodijo podjetje in njihovo predanost k razvoju podjetja. Nedvomno je ocena tudi dobra popotnica na naši poti razvoja lastnih produktov. 
 

Več vsebin avtorja

Vsi članki avtorja

VZAJEMCI SKUPINA Kolektivna odsotnost 7.10.2022

04.10.2022

K. Kalaš