Poslovni prostori SKUPINE VZAJEMCI odprti za stranke

Članek slika

Obiskovalce spletnega mesta Vzajemci.com obveščamo, da so naši poslovni prostori na Litostrojski cesti 52 v Ljubljani odprti za stranke.

Skladno z vladnim odlokom z dne 29.12.2020 se dovoljuje nekatere izjeme od začasne prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji, med katere spadajo tudi finančne storitve.

Naj ob tem spomnimo, da vsi postopki potekajo v skladu s predpisanimi ukrepi za preprečevanje širjenja koronavirusa, kot ste jih najbrž že vajeni. Tako za stranke kot zaposlene je obvezna uporaba zaščitnih mask in razkuževanje rok ter spoštovanje ostalih ukrepov in priporočil NIJZ. Vse ukrepe dosledno upoštevamo.

Vsi se veselimo ponovnega snidenja z vami. Začetek novega leta je primeren trenutek za pregled vaših financ. V hitro spreminjajočem se svetu je strokovna pomoč finančnih strokovnjakov postala nujna za vsakega, ki si želi dolgoročnega finančnega uspeha. Zato vas vabimo, da si hitro rezervirate svoj termin. Pišite nam na [email protected] ali pa nas pokličite na brezplačno številko 080 35 08.

Več vsebin avtorja

Vsi članki avtorja