NK Fužinar Vzajemci z najboljšo uvrstitvijo v zgodovini kluba

Članek slika

NZS je sprejela odločitev, da se tekmovanje 2. SNL zaključi in je klub NK Fužinar Vzajemci s tem zasedel 4. mesto, kar je najboljša uvrstitev v zgodovini kluba.

Na začetku pretekle sezone 2. SNL smo Vzajemci postali generalni sponzor članske ekipe NK Fužinar Vzajemci. Klub je v sezoni 2018/19 dosegel najboljši rezultat v zgodovini, saj je sezono zaključil na visokem 6. mestu. 

Jesenski del trenutne sezone  je klub zaključil še bolje, na visokem 4. mestu, na katerem so se obdržali tudi do ustavitve tekmovanja. Še posebej velja izpostaviti, da je klub na 20 odigranih tekmah kar 15 - krat ostal neporažen. 

"Za nami je odlična sezona in nekako mi je kar žal, da se je zaključila zaradi "višje" sile izven igrišča. Ostaja grenak priokus, predvsem zaradi odlične sezone ter kadrovanja v zimskem prestopnem roku, ko je na Koroškem po dolgem času zopet "dišalo" po prvi ligi. A vendar je zdravje na prvem mestu in spoštujemo odločitev z vrha," je za spletno mesto NK Fužinar Vzajemci povedal predsednik kluba, Peter Stočko. "Čestitke strokovnemu štabu ter vsem vpletenim v našo zgodbo. Zahvala sponzorjem in našim zvestim navijačem. Od danes naprej pa že gledamo v prihodnost in se veselimo naslednje sezone ter časov, ko bo nogomet zopet najpomembnejša postranska stvar na svetu ...," je še dodal. 

Cilji v novi sezoni so še naprej enaki, torej postati stabilen drugoligaš, pri čemer bomo Vzajemci še naprej nudili polno podporo klubu. Spremembe se že dogajajo na organizacijskem področju, nogometni šoli in infrastrukturi, vse z namenom dvigniti kakovost že tako vrhunskemu klubu in njegovi nogometni šoli, se izobraziti in omogočiti mladim najboljše možne pogoje za njihov razvoj. 

Zato na tej točki čestitke moštvu Fužinar Vzajemci, trenerju Mihaelu Bukovcu, pomočnikoma trenerja Davorju Previšiću in Obradu Mudriniću, bivšima pomočnikoma Robertu Zecu in Dejanu Veršovniku, vsem sodelavcem in ekipi NK Fužinar za izjemno uvrstitev!

Več vsebin avtorja

Vsi članki avtorja