Izkoristite strokovnjaka: David Vegelj vam pomaga pri iskanju potencialnih naložb

Članek slika

Naslednjih 10 dni bo David Vegelj posvetil vsem novim vlagateljem, ki bi radi imeli naložbeni portfelj usklajen s svojimi naložbenimi cilji in hkrati pripravljen na morebitne pretrese na finančnih trgih.

Ne zgodi se ravno pogosto, da lahko brezplačno izkoristite znanje priznanih strokovnjakov. In zato našo serijo: Izkoristite strokovnjaka, tokrat nadaljujemo  s predsednikom Naložbenega odbora, Davidom Vegljem.

Izkoristite znanje strokovnjakov! Do vključno 6.10.2019

David je v svetu financ prisoten že 10 let. V tem času je poleg standardnih licenc, pridobil tudi licenco za borznega posrednika. Na Vzajemcih je v 7 letih postal  nepogrešljiv del analitske ekipe, pri iskanju in upravljanju naložb vedno daje prednost optimizaciji stroškov, preglednosti in nadzoru tveganj.

David Vegelj je med drugim tudi glavni upravitelj alternativnega sklada družbe JonatanMars d.o.o. David svoje bogato znanje prenaša na svoje kolege in je hkrati avtor številnih strokovnih člankov tako na našem spletnem mestu, kot tudi v drugih finančnih medijih.

V kolikor bi radi, da za vaš portfelj ali za iskanje novih naložb poskrbi David Vegelj, pošljite svoja vprašanja na elektronski naslov [email protected] s pripisom "Za Veglja". V parih dneh vas bo kontaktiral, ter vam na njih odgovoril. V kolikor bo potrebno, pa se bo z vami dogovoril za individualni sestanek.

V kolikor menite, da vam vaši prihranki lahko služijo bolje kot sedaj, izkoristite priložnost in to realizirajte.

Ugodnost je namenjena le vlagateljem, ki pri Vzajemcih še nimajo svojega skrbnika.
 

Več vsebin avtorja

Vsi članki avtorja

VZAJEMCI SKUPINA Kolektivna odsotnost 7.10.2022

04.10.2022

K. Kalaš