Izberite finančno neodvisnost!

Članek slika

To kar mislim, to sem! In to je resnica. Torej ni nič čudnega v tem, da je finančni uspeh odvisen od nas samih in od načina našega razmišljanja. Sami sebi smo največja ovira na poti do uspeha in čas je, da prevzamemo odgovornost za lastno finančno stanje.

Prvim 10-im podarimo celoletno skrbništvo nad naložbenim portfeljem in osebnimi financami v vrednosti 244 EUR*.

Vsakodnevno se srečujemo z dobrimi in slabimi novicami. Žal je slednjih veliko več. Ljudje smo v osnovi narejeni tako, da slabim novicam podležemo in se z njimi ukvarjamo, medtem ko dobre spustimo mimo nas. Ste že kdaj opazili, da vas po predvajanju novic boli glava? Da izgubite upanje, da bi karkoli poskušali spremeniti? Vsakič znova si rečete: »Sedaj ni pravi čas za spremembe.«. Labilno sledite črednemu nagonu in pozabite nase in na svoje želje.

Finančni uspeh je odvisen od vas samih!

Dokler ste demotivirani, se boste za vsak nov predlog, ki predstavlja temeljni izziv, maksimalno trudili, da ga demantirate. Spremenite vaš odnos do negativnih informacij in jih obrnite sebi v prid. Izkoristite svoj čas raje tako, da razmišljate o rešitvah zase in se ne ozirate na tuje nesreče, na katere nimate vpliva. Žal je tako, da v našem življenju vladajo negacije: ne morem, ne bom, nisem, ne gre, ni časa, ni denarja, itd. Živimo v prepričanjih, ki nas zasidrajo v neuspehu. Resnica pa je, da ne moremo uspeti, če ne poskusimo. Spremenimo stavek: "ne morem" v stavek: "uspelo mi bo!".

Spremenite svoj miselni vzorec

Odločite se, da boste naredili spremembe! Naučite se  razmišljati pozitivno tudi v stresnih obdobjih. Zamenjajte svojo udobnost in rutino z novo izkušnjo, kajti ne glede na vse težave, ki se pojavljajo, smo po tem, ko jih prebrodimo, močnejši. Ovira nas samo strah in lastno razmišljanje. Če nikoli ne tvegate, ste po vsej verjetnosti tako in tako obsojeni na propad. Torej, ...

Če je mogoče s pomočjo misli prizemljiti letalo, potem je mogoče s spremembo mišljenja uspeti tudi v ravnanju z denarjem! 

Vsak dan, ki ga porabite za negativno razmišljanje, je vržen stran. Prevzemite nadzor nad svojimi mislimi in to prenesite na vaš odnos do financ. Ker je vsak začetek težak, smo tukaj strokovnjaki Vzajemci Skupine, da vam pomagamo narediti prvi korak.

S prijavo na svetovanje imate priložnost narediti prvi korak in prevzeti nadzor nad svojim finančnim stanjem, do zastavljenih finančnih ciljev pa vas bomo spremljali mi.

In čeprav so prazniki mimo, smo jih samo za vas podaljšali. Ker ste izbrali finančno neodvisnost, vas v mesecu januarju nagradimo in prvim 10-im bralcem, ki naročijo svetovanje, podarimo celoletno skrbništvo nad naložbenim portfeljem in osebnimi financami v vrednosti 244 eur, vsem prijavljenim pa pripada tudi ura neodvisnega finančnega svetovanja v vrednosti 40 eur.*

Ne pozabite: »Vse je mogoče, samo odločite se!«

*akcija velja le za tiste vlagatelje, ki svojega skrbnika znotraj Vzajemcev še nimajo. 

Več vsebin avtorja

Vsi članki avtorja

Imate na vodilnih položajih zaposlene prave ljudi?

11.10.2019

K. Kalaš