Hvala, ker ste z nami!

Članek slika

Proti koncu gre še eno leto, ki smo ga preživeli skupaj. To leto je bilo za Vzajemce prelomno, saj smo do cilja uspešno pripeljali številne projekte, s katerimi smo začrtali smer nadaljnjega razvoja našega podjetja.

Namen poslovanja ostaja isti: vam strankam ponuditi kvalitetne storitve in finančne produkte. Danes nismo več družba, ki je zgolj posrednik finančnih produktov, ampak na trgu uspešno nastopamo z lastnimi produkti, ki predstavljajo pomemben faktor v slovenskem gospodarstvu.

Po kitajskem koledarju je leto 2019 leto prašiča. Kakorkoli se to sliši, za to leto so značilni ustvarjalnost, popravljanje težav in ustvarjenje bogastva. Ljudje, rojeni v letu prašiča, lahko dosežejo vse, česar se lotijo. In Vzajemci smo to leto dodobra izkoristili.

Pogumno smo se lotili prodaje enega večjih logističnih centrov v regiji – Industrijski park Beograd, ustanovili smo upravljavca alternativnih investicijskih skladov JonatanMars, ponudili širok nabor obveznic izdajatelja Helske ter preko novonastalega podjetja Vzajemci Nepremičnine ustvarili možnost naložb s fiksnim donosom. To je le nekaj prelomnic, ki smo jim bili priča, lahko pa z gotovostjo trdim, da gre za pomembnejše mejnike v zgodovini našega delovanja. Od ustanovitve dalje se trudimo (po)iskati rešitve za vlagatelje in obljubim vam, da bomo tudi v prihodnje skrbeli za pozitiven razvoj finančnega trga.

Kaj pravijo Kitajci za leto 2020? Prihaja leto podgane in to leto je najboljše za varčevanje in zbiranje. Ljudje, rojeni v letu podgane, nimajo finančnih težav in imajo urejeno osebno življenje. In ko sprejmejo pomembno odločitev, je ta obsojena na uspeh. Tudi v prihajajočem letu bomo sprejemali prave odločitve, se trudili najti najboljše rešitve in razširili nabor lastnih finančnih produktov.

Hvaležen sem vam, zvestim partnerjem, ker nam zaupate. Zaradi vas se trudimo in za vas ustvarjamo. Skupaj smo močnejši, zato se veselim novih priložnosti in skupnih uspehov.

Želim vam vse dobro v prihajajočem letu, 

Uroš Raspet, direktor VZAJEMCI SKUPINA

Več vsebin avtorja

Vsi članki avtorja