Naložbeni priročnik Vzajemci 2012

21.06.2012

Naložbeni priročnik Vzajemci 2012 je nadgradnja uspešnega naložbenega priročnika iz leta 2010. Pri vsebinski pripravi smo k sodelovanju znova povabili družbe za upravljanje in s skupnimi močmi je nastal elektronski vodnik za uspešno investiranje v letu 2012.

Medtem ko je pred dvema letoma priročnik izšel v tiskani obliki, smo se tokrat odločili za naprednejšo elektronsko obliko, pri kateri se priročnik v obliki .pdf dokumenta povezuje s spletno stranjo www.vzajemci.com. Tako lahko kadarkoli pridobite več informacij o skladih ali naložbenih področjih, ki vas zanimajo. Morebitna vprašanja lahko naslovite na naložbene svetovalce družbe Vzajemci tako, da uporabite povezavo Pošlji vprašanje. Na vaša vprašanja vam bodo naši naložbeni svetovalci odgovorili v roku enega delovnega dne.

»Naložbeni priročnik Vzajemci 2012: Kje iskati rast?« predstavlja edinstveno publikacijo, ki naložbene komentarje strokovnjakov nadgrajuje z neposrednim dostopom do statistik skladov, katere ceni vsak investitor, ki sam ali s pomočjo naložbenega svetovalca upravlja z naložbenim portfeljem.

Vabimo vas, da si publikacijo brezplačno prenesete na svoj računalnik. Za prenos kliknite tukaj.

V kolikor želite vam lahko elektronski izvod priročnika pošljemo po elektronski pošti. V tem primeru nam elektronski naslov sporočite na info@vzajemci.com.

Priporočamo ogled v "Full Screen Mode".
Številko skladov: 1
Odstrani vse