Matjaž Sova
Svetovalec

Je eden izmed petih članov Naložbenega odbora Vzajemci Skupine, kjer podrobno spremljajo dogajanje na svetovnih finančnih trgih in pripravljajo naložbene smernice za našo svetovalno ekipo. 

Matjaž Sova

Diplomiral je na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. Sprva je deloval v medijskem svetu, kmalu pa ga je veselje do financ popeljalo v bančne vode. Na Unicredit banki si je pridobil neprecenljiva znanja s področja finančnega svetovanja tako fizičnim kot tudi pravnim osebam. Pridobil si je vrsto kontaktov in si prislužil zaupanje velikega števila strank. Opravljena ima izpita s področja zavarovalnega zastopanja in trženja vzajemnih skladov. 

Zaradi osebnostne rasti in želje po novih znanjih se nenehno individualno izobražuje ter prebira literaturo priznanih domačih in tujih finančnih strokovnjakov.

Ob podpori žene in treh otrok mu finančno svetovanje predstavlja vsakodnevni izziv in užitek, visoka etična in moralna načela pa mu narekujejo popolnoma neodvisno svetovanje, kar strankam predstavlja veliko prednost.

Naložbeni odbor je ključen oddelek za dolgoročno zadovoljstvo naših strank.

Zadnje objave strokovnjaka

    Komentarji v medijih