V sklopu posredovanja pri sklepanju bančnih produktov vam naši svetovalci pomagajo:

Znižati stroške bančnih storitev

Potrošniki se za menjavo banke odločajo le redko, a se pogoji med bankami lahko tudi precej razlikujejo. Raziskave Zveze potrošnikov Slovenije kaže, da stranka z menjavo banke lahko prihrani tudi več kot 50 EUR letno samo pri stroških vodenja in plačilnem prometu.

Skleniti najugodnejši depozit ali varčevalni račun

Razlike so tudi pri depozitih, saj se naprimer pri večini bank depozita pred potekom ročnosti ne da razvezat, kar pomeni, da če stranka nujno potrebuje denar a ima le tega na vezanih vlogah, ji večina bank ponudi t.i. premostitveni kredit in jo s tem dodatno stroškovno obremeni, obresti za kredit pa presegajo obresti za depozit.

Poiskati najugodnejši kredit

Banke odobravajo kredite po večih kriterijih, ki se med bankami razlikujejo. Razlike so v višini stroškov odobritve, maksimalni višini financiranja, obrestni meri ipd. Zato je smotrno, da stranka pred sklepanjem kredita pridobi ponudbe večih različnih bank in se z njimi tudi pogaja, saj sploh pri večjih zneskih in daljših ročnostih lahko prihranijo več tisoč EUR, razlike pa so tudi pri kratkoročnih in manjših kreditih.

Navedena dejstva in želja po nudenju celovite storitve osebnega finančnega svetovanja so botrovale naši odločitvi, da ponudbi vzajemnih skladov, naložbenih certifikatov, naložbenih in življenjskih zavarovanj dodamo tudi ponudbo bančnih produktov.

Finančni svetovalci družbe Vzajemci za vas

  • pridobijo informacije o najugodnejši banki, ki bo zadovoljila vse vaše potrebe,
  • zberejo ponudbe o kreditu večih različnih bank in za vas dosežejo najugodnejše pogoje,
  • pridobijo informacije, ponudbe in posredujejo pri odprtju depozita ali dolgoročnega varčevanj

Vas skrbi nihanje tečajev?

Neodvisni pristop zagotavlja najboljše razmerje med ceno ter rezultatom.