Vzajemci nemoteno obratujemo dalje

Članek slika

Vzajemci, tako kot preostala Slovenija, skrbno spremljamo razvoj dogodkov v zvezi z novo koronavirusno boleznijo. 

Poslovni prostori VZAJEMCI SKUPINA d.o.o. na Litostrojski cesti 52 v Ljubljani so še vedno dostopni za vse stranke za potrebe izvajanja storitev zavarovalniškega zastopanja. 

Naj ob tem opozorimo, da bodo vsi postopki potekali v skladu s predpisanimi ukrepi za preprečevanje širjenja koronavirusa, kot ste jih najbrž že vajeni. Tako za stranke kot zaposlene je obvezna uporaba zaščitnih mask in razkuževanje rok ter spoštovanje ostalih ukrepov in priporočil NIJZ, ki so na voljo na tej povezavi. Vse ukrepe bomo dosledno upoštevali. 

Vsi se veselimo snidenja z vami, zato vas vabimo, da si rezervirate svoj termin. Pišite nam na [email protected] ali pa pokličite na brezplačno številko 080 35 08. Vsi, ki že imate svojega skrbnika, ga kontaktirajte ter si dogovorite svoj termin. 

Podjetje obratuje po ustaljenem urniku. Za vas smo odprti vsak delavnik od 8. do 16. ure, izven tega pa po dogovoru s svetovalcem. 

Vsi naši svetovalci so vam prav tako na voljo za svetovanje glede vlaganja v sklade in druge naložbe. Ponudimo vam lahko možnost sestanka preko vseh telekomunikacijskih orodij. 

Dobrodošli!