VZAJEMCI SKUPINA d.o.o. med najhitreje rastočimi podjetji v zadnjih 5 letih

Članek slika

Ponosni smo, da spadamo med slabih 5 odstotkov podjetij v Sloveniji, ki veljajo za najuspešnejša.

AJPES je iz javno objavljenih letnih poročil gospodarskih družb in samostojnih podjetnikov posameznikov, v skladu z metodologijo Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, tudi letos pripravil seznam hitro rastočih podjetij za obdobje 2014-2018.

V raziskavo je bilo vključenih 122.088 podjetij, med hitro rastoča pa so uvrstili 5.347 podjetij, kar pomeni le 4,4 odstotka vseh podjetij. Podjetja iz tega segmenta zaposlujejo 16,4 odstotka vseh delavcev v državi (97.675) in so v obravnavanem obdobju dosegla 20,5 mrd evrov čistih prihodkov od prodaje.

Zanimiv je tudi podatek, da je bilo iz finančne in zavarovalniške dejavnosti v raziskavo uvrščenih 1.859 podjetij, izmed teh pa jih le 28 oz. 1,5 odstotka spada med hitro rastoča podjetja.

Novica potrjuje podatek, da spada VZAJEMCI SKUPINA d.o.o. med podjetja z najboljšo bonitetno oceno v Sloveniji. Družba je s strani bonitetne hiše CompanyWall d.o.o. prejela certifikat bonitetne odličnosti, s katerim smo se uvrstili v skupino podjetij, ki predstavljajo visoko zanesljiv in kredibilen poslovni subjekt z nizkim tveganjem pri sodelovanju s poslovnimi partnerji. Certifikat je evropsko priznan in prepoznaven, dokazuje pa našo konkurenčnost in odlično poslovanje. Bonitetna hiša CompanyWall bonitetno oceno A+ dodeli podjetju, ki se na svoji poslovni poti uspešno vzpenja, je sposobno poravnati svoje obveznosti in se zanesljivo izogiba poslovnim tveganjem. Izračuna jo glede na preteklo in sedanje poslovanje podjetja, njegovo kreditno in plačilno sposobnost, zadolženost, dobičkonosnost in druge kriterije. Sodelovanje s podjetjem, ki ima bonitetno oceno A+, je usmerjeno v uspešen poslovni razvoj.

Ker je naša vizija osredotočena na iskanje investicijskih rešitev tako za naše stranke kot naše poslovne partnerje, je to samo še kazalnik več, s katerim želimo vsem cenjenim partnerjem pokazati, da smo zaupanja vredno podjetje, ki stremi k dolgoročnim ciljem.

Preberite tudi:

Več vsebin avtorja

Vsi članki avtorja