Hvala za nepozaben pečat na Nautica 2019!

Hvala za nepozaben pečat na Nautica 2019!

Tudi v letošnjem letu smo bili VZAJEMCI SKUPINA pokrovitelj najbolj priljubljenega sejma navtike v Srednji Evropi. Ponosni smo, da prisotnost na tako prestižnem sejmu postaja naša tradicija in da smo s pomočjo številnih obiskovalcev in razstavljavcev ustvarili izjemno vzdušje ter stkali mnoge poslovne priložnosti.

V portoroški marini je od 16. maja 2019 do vključno 19. maja 2019 svoja vrata odprl mednarodni sejem navtike Nautica Marina Portorož 2019. Sodelovanje na najbolj priljubljeni in hkrati morju prijazni razstavi navtike v Srednji Evropi je razstavljalcem omogočilo stik z zainteresirano publiko in z mnogimi potencialnimi kupci, ki so jim lahko ob prijetnem pomladnem vzdušju predstavili svoje blagovne znamke in produkte.

Naj gre za zmogljive jahte, motorne čolne, jadrnice, napihljive čolne, večtrupce, navtično elektroniko, navtične dodatke ali športne in druge modne linije, vse to so si obiskovalci lahko ogledali, otipali in preizkusili, kar je lahko tudi dokončna vzpodbuda za odločitev o nakupu.

Tako kot prejšnje leto, smo bili tudi letos Vzajemci pokrovitelj navtičnega sejma, s partnerji Helske pa smo poskrbeli tudi za super vzdušje tako za obiskovalce, kot tudi za vse razstavljalce. Ob prijetnem druženju, okusnih koktejlih in zanimivih zgodbah smo uspeli stkati nove poslovne priložnosti, spoznali mnogo novih obrazov in skupaj z vsemi vami poskrbeli za čudovit konec tedna. Zato bi se želeli zahvaliti vsem razstavljavcem in obiskovalcem za izjemno vzdušje, ki ste ga nam pomagali pričarati in prepričani smo, da se bomo srečali tudi prihodnje leto.

Dogajanje in utrinke z letošnjega sejma si lahko ogledate tudi v spodnji galeriji.

Prav tako ne smemo pozabiti na nagradno igro Nautica 2019, ki smo jo organizirali. Danes, dne 23.05.2019, je ob 13. uri potekalo žrebanje nagrajencev, katere objavljamo spodaj: 

  • Torok Aleksander prejme darilni bon za 3-urno razvajanje v savnah in hidro bazenu Sense Welness,
  • Wajdner Nina prejme bon v vrednosti 100 EUR v spletni trgovini www.merit.si s svetovno ponudbo pijač,
  • Laginja Danijel prejme komplet zvočnikov in radijskega sprejemnika znamke BOSS iz spletne trgovine Nautic-point.EU.

Še enkrat se vam zahvaljujemo za nepozabno doživetje in smo prepričani, da se vidimo tudi prihodnje leto.
 

Priporoči članek prijatelju