Hvala za nepozaben pečat na INTERNAUTICI 2018!

Članek slika

Tudi v letošnjem letu smo bili VZAJEMCI SKUPINA generalni pokrovitelj najbolj priljubljenega sejma navtike v Srednji Evropi. Ponosni smo, da prisotnost na tako prestižnem sejmu postaja naša tradicija in da smo s pomočjo številnih obiskovalcev in razstavljavcev ustvarili izjemno vzdušje ter stkali mnoge poslovne priložnosti.

V portoroški marini je od 17. maja 2018 do vključno 20. maja 2018 svoja vrata odprl že 23. mednarodni sejem navtike Internautica. Sodelovanje na najbolj priljubljeni in hkrati morju prijazni razstavi navtike v Srednji Evropi je razstavljalcem omogočilo stik z zainteresirano publiko in z mnogimi potencialnimi kupci, ki so jim lahko ob prijetnem pomladnem vzdušju predstavili svoje blagovne znamke in produkte.

Skupaj z vami smo uspeli pričarati nepozabne trenutke na letošnjem sejmu Internautice. Izkoristimo te trenutke in pišimo uspešne zgodbe še naprej!

Naj gre za zmogljive jahte, motorne čolne, jadrnice, napihljive čolne, večtrupce, navtično elektroniko, navtične dodatke ali športne in druge modne linije, vse to so si obiskovalci lahko ogledali, otipali in preizkusili, kar je lahko tudi dokončna vzpodbuda za odločitev o nakupu.

Kot navajajo na spletni strani organizatorja, je Internautica vsako leto večja. "V letu 2017 je Internautica pritegnila preko 15.000 obiskovalcev, na sejmu je bilo razstavljenih več kot 150 novih plovil, 300 mednarodnih razstavljavcev pa je predstavilo več kot 1000 blagovnih znamk. Premierno je bilo predstavljenih 20 najnovejših jaht proizvajalcev kot so Absolute, Adler, Bavaria, Cranchi, Elan, Ferretti, Greenline, Princess, če naštejemo le nekaj tradicionalnih razstavljavcev, ki vsako leto poskrbijo za atrakcije in novosti," so zapisali.

Tako kot prejšnje leto, smo bili tudi letos Vzajemci generalni pokrovitelj Intenautice, s partnerji Helske pa smo poskrbeli tudi za super otvoritveno zabavo za vse razstavljavce. Ob prijetnem druženju, okusnih koktejlih in zanimivih zgodbah smo uspeli stkati nove poslovne priložnosti, spoznali mnogo novih obrazov in skupaj z vsemi vami poskrbeli za čudovit konec tedna. Zato bi se želeli zahvaliti vsem razstavljavcem in obiskovalcem za izjemno vzdušje, ki ste ga nam pomagali pričarati in prepričani smo, da se bomo srečali tudi prihodnje leto. Dogajanje in utrinke z letošnjega sejma si lahko ogledate tudi v spodnji galeriji.

Prav tako pa ne pozabite na Nagradno igro, ki smo jo organizirali, saj ste bili morda izžrebani prav vi.