Šola pokra - Vadba z igralnim denarjem

Članek slika

Igranje z igralnim denarjem je dober način, da izpopolniš svoje sposobnosti, brez da pri tem tvegaš pravi denar. To je zato, ker namesto s pravim denarjem igraš z virtualnimi žetoni, ki nimajo vrednosti.

Z igralnimi žetoni lahko začneš igrati takoj, ko ustvariš svoj brezplačni PokerStars račun, mize za igralni denar pa lahko najdeš v PokerStars lobbyju pod zavihkom 'Igralni denar'. Nato imaš naslednje možnosti:

• Vsi
• Fixed Limit
• No Limit
• Pot Limit


Seznam miz se bo posodobil, ko klikneš na vsako posamezno možnost, mizo pa lahko odpreš s klikom na njeno ime. Če je pri mizi prost sedež, ga lahko zasedeš s klikom na 'Sedež prost'. Igra pri mizah za igralni denar poteka na isti način kot pri mizah za pravi denar, edina razlika je, da ne igraš s pravim denarjem.

Če izgubiš vse igralne žetone, lahko zahtevaš dodatne žetone, kar pomeni, da se lahko vedno znova vračaš k mizam.

Glede igralnega denarja si je potrebno zapomniti to, da nekateri igralci igrajo zelo malomarno, saj pri tem ne tvegajo pravega denarja. To lahko vpliva na učni proces vsakogar, ki jemlje igro resno in želi izboljšati svoje sposobnosti. Na primer, mnogi igralci za igralni denar stavijo ali izenačujejo stave s katerimakoli kartama, kar otežuje blefiranje. Zato je pomembno, da imaš ob razkritju dobre karte.

Zaradi zgoraj omenjenih dejstev mnoge strategije, ki jih učimo v šoli IntelliPoker, morda ne bodo učinkovite pri mizi z igralnim denarjem. Če si torej bral naše članke in imaš že dobro predstavo o načinu igre, boš imeli več koristi od igranja iger z mikro limiti kot od iger za igralni denar. Igralni denar pa je vsekakor najbolj primeren za popolne začetnike.