15 let Vzajemcev!

Članek slika

Danes mineva 15 let od ustanovitve krovnega podjetja skupine, Vzajemci d.o.o.

Od spletne strani do finančnega središča

Vzajemci na trgu obstajamo že od leta 2001. Tako smo z vami doživeli veliko - od afer v industriji in ene največjih finančnih kriz, do največje rasti delniških trgov v zgodovini. Če je bilo še leta 2001 na trgu le 18 skladov, se jih danes v Sloveniji trži kar 258. Z širitvijo ponudbe vzajemnih skladov je postala ključna tudi širitev naše ponudbe. Tako so Vzajemci iz informativne spletne strani zrasli v prvovrstno finančno skupino, ki je do uspešnih investicij pripeljala več kot 16 tisoč vlagateljev.

Od skladov do celovitega skrbništva nad osebnimi financami

Ponudbo smo v zadnjih letih razširili tudi na področje zavarovanj ter bančnih storitev. Tako lahko danes ponudimo celotni asortiment finančnih storitev, s katerimi zadostimo tudi najbolj zahtevnim vlagateljem. In zagotovo bomo našo ponudbo - tako produktno, kot storitveno - širili tudi v prihodnje.

Z zadovoljstvom smo spremljali razvoj Vzajemcev v zadnjih 15 letih v enega izmed ključnih igralcev v celotni regiji in z navdušenjem gledamo tudi v prihodnjih 15 let!

Darilo za naše uporabnike ob 15. obletnici

Ker ste k razvoju Vzajemcev ogromno prispevali tudi naši uporabniki, vas vabimo, da praznujete z nami. Ob tej priložnosti vsi, ki se boste s sporočilom z zadevo "15 let" prijavili na [email protected], boste upravičeni do izdelave Osebnega načrta dodatnega pokojninskega varčevanja s strani najboljših strokovnjakov v Sloveniji.

Več vsebin avtorja

Vsi članki avtorja