Nad dnevni stres z nočno vadbo

Članek slika

Poslovni svet je poln stresnih trenutkov, ki vplivajo na telesno in duševno zdravje in ne omogočajo izkoristka celotnega potenciala in razvoja sposobnosti posameznika. Dolgoročni stres povzroča najrazličnejše bolezni in depresijo, oslabljen imunski system in je magnet za pogoste bolniške odsotnosti, ki si jih danes ne moremo privoščiti.

Osebe na vodilnih položajih se zavedajo pasti neravnovesja telesa, zato predstavlja telesna aktivnost pomemben del njihovega urnika, za katero si je potrebno vzeti čas. Izbira telesnih aktivnosti je prepuščena posamezniku, najbolj efektivna pa je funkcionalna vadba, ki se najbolj izvaja v fitnes centrih.

4P Fitnes v Ljubljani je en izmed vodilnih fitnesov, ki omogoča širok izbor kardio naprav in vodenih vadb ter strokovno in usposobljeno pomoč osebnih trenerjev, ob katerih boste pozabili na vsakodnevne skrbi ter naredili korak proti notranjemu zadovoljstvu. 4P Fitnes temelji na osebnem pristopu do vsakega posameznika in je prvi fitnes v Ljubljani, ki je odprt 24 ur na dan.

Prednost fitnesa ni zgolj konkurenčna cena in odličen ambient z najnovejšimi napravami, temveč tudi velikost centra, brezplačno zavarovano parkirišče in wifi, vrhunska postrežba in prijazno osebje.

4P FITNESSCLUB LJUBLJANA