Oktober - mesec varčevanja

Članek slika

Oktober je mesec varčevanja, ki se na zadnji dan 31.10. končna s svetovnim dnem varčevanja. V Sloveniji se v zadnjih letih vse več ljudi poleg varčevanja v bankah odloča tudi za varčevanje v vzajemnih skladih.

Varčevanje v vzajemnih skladih je namenjeno predvsem vlagateljem, ki želijo razpoložljiva denarna sredstva investirati v nakup delnic, obveznic in drugih vrednostnih papirjev, vendar nimajo dovolj znanja, izkušenj ali časa, da bi to počeli sami.

Družbe za upravljanje se vsako leto odločijo vlagatelje razveseliti z ugodnejšimi pogoji za pristop k njihovim vzajemnim skladom. Tako so se tudi letos za podobne poteze odločile tri domače družbe za upravljanje.

Tečajnico vzajemnih skladov v akciji najdete na spletni strani Vzajemci.com

Družba Vzajemci velja za vodilno neodvisno kapitalsko družbo s področja naložbenega svetovanja in ponudbe naložbenih produktov. Svoje naložbe nam je že zaupalo skoraj 20 tisoč vlagateljev, ki tvorijo bazo lojalnih strank in cenijo prednosti kapitalsko neodvisnega pristopa. Za več informacij pišite na [email protected]m ali pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 35 08

Več vsebin avtorja

Vsi članki avtorja