Izkoristite strokovnjaka: Klemen Kokalj

Članek slika

V luči negotovih razmer s situacijo korona virusa in posledično na trgih, vam želimo stati ob strani. Za vas bomo vzpostavili brezplačno telefonsko linijo, preko katere se boste lahko posvetovali z enim boljših slovenskih strokovnjakov, tako na področju trgov, kot na področju razvoja naložb s fiksnim donosom.

Dne 23.3.2020, med 9:00 - 16:00 na telefonski številki 080 35 08

V ponedeljek, dne 23.3.2020 od 9. ure zjutraj in vse do 16. ure, se lahko osebno pogovorite s Klemnom Kokaljem, strateškim direktorjem in partnerjem pri VZAJEMCI SKUPINA d.o.o. in prokuristom podjetja VZAJEMCI NEPREMIČNINE d.o.o. Svojo poslovno pot v finančnem svetu je začel pred več kot 20 leti v eni izmed slovenskih bank, med svojo kariero pa je bil med drugim odgovoren tudi za postavitev sistema privatnega bančništva, razvoj in skrb za različne finančne produkte, pri vsem tem pa je vedno zagovarjal vidik neodvisnosti. 

Klemen je eden od prvotnih ustanoviteljev Naložbenega odbora Vzajemcev, ki je nepogrešljiv oddelek podjetja, na znanje in analize katerega prisega več tisoč Slovencev. Iz Naložbenega odbora se je umaknil leta 2018 z namenom razvoja produktov, namenjenih širši slovenski javnosti. Tako je prispeval ogromen delež k razvoju podjetja VZAJEMCI NEPREMIČNINE, ki se je specializiralo za razvoj nepremičninskih projektov. Več o aktualnih projektih ste lahko prebrali v objavi "Vzajemci Nepremičnine optimistično proti novim projektom".

Gre za vrhunskega strokovnjaka, z izrednim znanjem in poznavanjem trgov, zato toplo priporočamo vsem vlagateljem, da to znanje izkoristite. Vsi, ki bi želeli mnenje glede trenutnega stanja, ki vas skrbi za vaše premoženje in potrebujete pomoč pri ustrezni razporeditvi vaših prihrankov, pokličite v ponedeljek, dne 23.3.2020 na telefonsko številko 080 35 08. Klemen bo za vas dosegljiv med 09.00 in 16.00 uro!

Prav tako priporočamo poslušanje podcasta, kjer je Kokalj nastopil kot gost in predstavnik podjetja VZAJEMCI NEPREMIČNINE.

Več vsebin avtorja

Vsi članki avtorja