Investicijski zajtrki so po novem plačljivi

Investicijski zajtrki so po novem plačljivi

Tudi v letu 2020 Vzajemci ne bomo spali na lovorikah preteklega dela, vendar se bomo lotevali novih projektov. Kar pa ne pomeni, da bomo pozabili na obstoječe, ki uspešno tečejo naprej in katere bomo posodabljali, saj ste jih v preteklih letih zelo dobro sprejeli.

Vzajemci imamo, poleg vodenja največje in najbolj brane slovenske spletne strani, namenjene vlagateljem, tudi izjemno strokovno ekipo neodvisnih (v pravem pomenu) finančnih svetovalcev, ki skrbijo za osebne finance več tisoč Slovencev. Z leti smo postali nepogrešljiv partner vseh pomembnejših investicijskih dogodkov, preko delavnic in internih dogodkov pa predali ogromno znanja o osebnih financah. Vse to je plod internega znanja, ki smo ga pridobivali v daljšem časovnem obdobju in je pripeljalo do tega, da smo v lanskem letu lansirali tudi lastne produkte.

Tudi v letu 2020 Vzajemci ne bomo spali na lovorikah preteklega dela, vendar se bomo lotevali novih projektov. Kar pa ne pomeni, da bomo pozabili na obstoječe, ki uspešno tečejo naprej (preberite si več), in katere bomo posodabljali, saj ste jih v preteklih letih zelo dobro sprejeli.

Ne pozabite na našo akcijo, v kateri lahko prejmete zadnje aktualne mesečne smernice.

Investicijski zajtrk je eden izmed takih projektov. V dopoldanskih urah ste se v prostorih VZAJEMCI SKUPINA d.o.o. lahko udeležili srečanja, ki so ga vodili naši najboljši strokovnjaki. Na teh predavanjih ste se lahko naučili osnove financ in izvedeli vse tako o dogajanju na trgih, kot tudi o tem, kje vidimo največje priložnosti. Vsi udeleženci ste lahko iz prve roke izvedeli, kaj analitiki menijo o vaših naložbah. Nenazadnje pa ste dan začeli s toplo kavo in okusnim zajtrkom v prijetni družbi. Serijo podobnih srečanj bomo v letošnjem letu začeli že naslednji teden (strukturo si lahko ogledate v prvem vabilu iz leta 2017).

Ker vsi poznamo znani rek, ki pravi, da brezplačno kosilo ne obstaja in da ljudje za dobro stvar vedno plačamo, bodo Investicijski zajtrki po novem plačljivi. Želimo zagotoviti najboljšo kvaliteto omejenih srečanj (z do 15 udeleženci). Cena za udeležbo na zajtrku je 40 EUR (DDV vključen v ceno), s čimer ste upravičeni do:

 • prijetnega začetka dneva z okusnim zajtrkom;
 • informacij, ki jih prejmejo le pogodbene stranke;
 • direktnega kontakta s člani naložbenega odbora;
 • mnenja o vaši sestavi naložb in pregleda celotnega finančnega portfelja;
 • možnost individualnega sestanka z našimi analitiki.

Pridružite se nam na prvem investicijskem zajtrku v letu 2020, s pričetkom ob 9. uri.

Vzajemci bomo 5. februarja praznovali 19 let uradnega obstoja, zato bo za prvih 5 prijavljenih, obisk zajtrka brezplačen. Gre za rojstnodnevno darilo, ki ga podarjamo ob naši 19-letnici, saj brez vas, naših zvestih uporabnikov ne bi zdržali toliko časa na trgu.

Kdaj?

Četrtek, 13.02.2020, ob 09.00 uri.

Kje?

Poslovni prostori Vzajemci Skupina, Litostrojska 52, 1000 Ljubljana. Parkirišče je organizirano pred stavbo.

Za koga je primerno?

 • razmišljate o tem, da bi unovčili dobičke, a ne želite zamuditi morebitne rasti;
 • niste prepričani, da je vaša struktura portfelja še ustrezna in tega letos še niste prilagodili;
 • želite se zavarovati pred morebitno korekcijo;
 • želite optimizirati mesečno varčevanje;
 • želite investirati, a ne veste, kateri sklad je za vas najbolj primeren;
 • imate sredstva na banki in želite višje donose ali
 • preprosto potrebujete strokovno mnenje glede sestave vašega naložbenega portfelja

Prijave zbiramo do ponedeljka, 10.02.2020 do 8. ure oziroma do zbranih 15 prijav na elektronski naslov zajtrk@vzajemci.com.

In ne pozabite: uspešen investitor = izobraženi investitor.

Priporoči članek prijatelju