Izkoristite strokovnjaka: Luka Guštin

Članek slika

Kot zadnji v letošnji akciji, pri kateri se lahko po nasvet obrnete na najboljše slovenske strokovnjake, vam bo na voljo Luka Guštin, direktor prodaje pri VZAJEMCI SKUPINA d.o.o. ter nepogrešljivi član Naložbenega odbora. 

Ne zgodi se ravno pogosto, da lahko brezplačno izkoristite znanje priznanih strokovnjakov, ampak ker je eno od naših poslanstev pomagati širši javnosti, ponujamo možnost koriščenja storitev in znanja oseb, ki v slovenskem finančnem svetu spadajo med najboljše.

Naslednja dva tedna bo Luka Guštin posvetil temu, da bo vsem novim vlagateljem naredil analizo ter po potrebi predlagal spremembe naložbenega portfelja. Čas imate do 24.11.2019 oz. do konca prihodnjega tedna.

V finančnem svetu je Guštin prisoten že več kot 15 let. Pogosto pravi, da je najpomembnejše, česar se je na svoji poklicni poti naučil, razlikovanje med finančnim svetovanjem in prodajo finančnih produktov. Guštin spada med najboljše strokovnjake na svojem področju in smo vsi mnenja, da si naši bralci zaslužijo le najboljše!

V kolikor bi radi, da za vaše naložbe poskrbi Guštin, pošljite vaša vprašanja na elektronski naslov [email protected] s pripisom "Za Guština". Ta vas bo nato kontaktiral in vam tudi sporočil, katere podatke od vas še potrebuje ter se dogovoril za individualni sestanek.

V kolikor menite, da vam lahko vaši prihranki bolj služijo kot sedaj, je to idealen trenutek, da do tega tudi pride.

Ugodnost je namenjena le vlagateljem, ki pri Vzajemcih še nimajo svojega skrbnika.

Več vsebin avtorja

Vsi članki avtorja

VZAJEMCI SKUPINA Kolektivna odsotnost 7.10.2022

04.10.2022

K. Kalaš