Aktivne finance za vsak žep

Članek slika

Le klik vas loči od brezskrbne prihodnosti. Izkoristite možnost, pridobite brezplačno storitev, ter se hkrati potegujte za super nagrade.

Vsi poznamo rek: denar je sveta vladar. Tisti, ki pravi, da denar ni potreben za srečo, ga ima dovolj. In žal je tako; za naše dobro počutje je pomembno tudi dobro finančno stanje. Denar je pomemben faktor vsakega segmenta našega življenja, predvsem pa za naše zdravje, našo finančno prihodnost, za naše otroke ter za luksuz, ki nam življenje olajša.

Sodeluj v kampanji Aktivne finance

Na Vzajemcih se že dolgo časa trudimo pomagati posameznikom na njihovi finančni poti. In ker se zavedamo pomembnosti dobrega finančnega stanja za boljšo kvaliteto življenja, smo se odločili, da vam v sklopu naše pomladne kampanje omogočimo to pomoč brezplačno.

Se najdete v spodnjih vprašanjih?

Bo moj otrok lahko študiral? Mu bom lahko kupil prvi avto ali stanovanje? Bo znal ravnati z denarjem, ko bo starejši?

Kaj se bo zgodilo z mano in mojimi bližnjimi, če danes zbolim? Kdo mi bo plačeval drago zdravstveno oskrbo, ko bom v pokoju? Si bom lahko privoščil ustrezno in hitro zdravljenje, če pride do hude bolezni?

Kaj bo z mojo pokojnino? Bom do konca življenja suženj dela? Bom v pokoju lahko plačal položnice, ali bom breme lastnim otrokom? Lahko delo postane izbira?

Si bom lahko kdaj kupil lastno hišo? Šel na sanjsko potovanje? Vozil dober avto brez zadolženosti?

Na vsa ta vprašanja vam pomagamo najti odgovore…in še več. Z sodelovanjem v naši pomladni kampanji si zagotovite brezplačno storitev Aktivne finance. Znotraj te storitve za vas pripravimo pregled obstoječega finančnega stanja, definiramo vaše cilje ter vam pripravimo finančni načrt za dosego cilja/ev.

Izkoristite možnost, pridobite brezplačno storitev, ter se hkrati potegujte za super nagrade.

SODELUJ V NAGRADNI IGRI