Luka Guštin, novi direktor prodaje VZAJEMCI SKUPINA d.o.o.

Članek slika

Kot posledica nadgradnje poslovanja ter številnih novih projektov znotraj skupine, družba VZAJEMCI SKUPINA d.o.o. sporoča, da bo Luka Guštin postal novi direktor prodaje.

Guštin, dosedanji predsednik Naložbenega odbora, bo sedaj vodil ekipo 20 osebnih finančnih svetovalcev, ki na poti do finančnega uspeha pomagajo več tisočim slovenskim vlagateljem. V finančnem svetu je aktivno udeležen že več kot 17 let, njegove izkušnje pa zavzemajo vsak ključen kotiček osebnih financ, od bančništva, zavarovalništva, vseh oblik naložb in vse do individualnega upravljanja premoženja. Zaradi svojega izjemnega analitičnega znanja in vodstvenih sposobnosti je bil že v začetku leta 2014 imenovan za predsednika Naložbenega odbora, internega oddelka podjetja, ki predstavlja analitično jedro vsakega projekta, ki se ga loti. Mesto predsednika naložbenega odbora predaja dr. Davidu Veglju, ki je v finančnem svetu prisoten že 8 let. "S svojim strokovnim in analitičnim znanjem je nepogrešljiv del naložbenega odbora že od ustanovitve in zato najboljša in najbolj logična izbira za prevzem mojega dosedanjega položaja", je za svojega kolega povedal Luka. "Dosedanji rezultati pri delu z vlagatelji in v Naložbenem odboru me navdajajo z optimizmom za prihodnja leta. Prepričan sem, da lahko podjetju pomagam pri uresničitvi vizije in se veselim prihodnjih izzivov," zaključuje Luka Guštin

Dr. David Vegelj, predsednik Naložbenega odbora, Klemen Kokalj, strateški direktor in Luka Guštin, direktor prodaje VZAJEMCI SKUPINE d.o.o.

Dosedanji direktor prodaje Klemen Kokalj, ki prevzema mesto strateškega direktorja Vzajemci Skupina, je ekipo vodil zadnjih 6 let, v prihodnje pa se bo posvetil strateškemu vodenju podjetja, razvoju internih projektov ter odnosom s profesionalnimi vlagatelji. Klemen je eden izmed najbolj zaslužnih za to, da podjetje VZAJEMCI SKUPINA d.o.o. skupaj s svojimi sodelavci da največ poudarka na potrebe vlagateljev in njihovo zadovoljstvo. Kot je povedal v enem od preteklih intervjujev, je cilj pomagati strankam tako v dobrih kot tudi slabih časih. Največji poudarek da na neodvisnost, saj je to, da lahko nekomu brez zadržka razkriješ, kar ima kdo koristnega in kaj nepotrebnega, ravno to, kar je pogrešal drugje. "Komaj čakam, da Luka prevzame vodenje ekipe. Z Guštinom sodelujeva že 10 let in lahko rečem, da je oseba, kateri brez zadržkov zaupam tako pomembno nalogo," je izjavil Klemen Kokalj. "Zaradi razvoja novih projektov, ki so sedaj v sklepni fazi, in vsakodnevnih sestankov sem moral sam podati predlog, da vodenje ekipe prevzame nekdo drug, da lahko tako jaz kot tudi podjetje stopimo korak naprej. Moja želja je bila, da vodenje ekipe prevzame Luka, in veseli me, da smo bili vsi na isti valovni dolžini pri tej spremembi," je dodal Klemen, ki se bo v prihodnje posvetil razvoju internih projektov tako za blaginjo podjetja kot tudi za večtisočglavo množico strank.