Zdravje je največ, kar si lahko privoščimo!

Članek slika

O tem, da bo bolezen doletela prav nas ali koga od naših bližnjih, ne razmišljamo nikoli. A lahko se in po navadi se zgodi ob najbolj nepričakovanem času. In ko v naše življenje poseže bolezen, se vedno vprašamo: Zakaj?

O tem, da bo bolezen doletela prav nas ali koga od naših bližnjih, ne razmišljamo nikoli. A lahko se in po navadi se zgodi ob najbolj nepričakovanem času. In ko v naše življenje poseže bolezen, se vedno vprašamo: Zakaj? Postavlja se nam veliko vprašanj, na katera nimamo odgovorov. Vemo samo, da smo zboleli, da se moramo začeti zdraviti in da zdravljenje ne bo lahko. Morda bo zdravljenje dolgotrajno, v to bomo morali vložiti vse svoje moči ter skupaj z zdravniki in medicinskimi sestrami začeti skupni, mogoče najtežji boj v našem življenju.

Kolikokrat ste že slišali zgodbo, da kdo ne najde odgovora za zdravstveno težavo? Ali pa še huje ... odgovor iščejo toliko časa, da je na koncu prepozno? Ste se že kdaj vprašali, kaj bi se zgodilo, če za določen čas ne bi mogli opravljati svojega dela? Kako bi finančno poskrbeli zase, za svojo družino? Kako boste pokrili stroške zdravljenja, ki vam lahko pomagajo preživeti? Prepogoste so zgodbe o najemanju kreditov, o dobrodelnih akcijah, ki roko na srce, pomenijo šele začetek pokritja enormnih stroškov, ki jih terja soočenje z hujšo boleznijo.

In verjeli ali ne, obstaja rešitev! Vse to lahko dobite za 5,81 evrov mesečno.*

Prepričanju, da mora biti kakovostna zdravstvena pomoč vedno na voljo takrat, ko je potrebna in za vsakega, ki jo potrebuje, sledi tudi ponudba družbe Best Doctors v okviru zdravstvenega zavarovanja Critical Advantage™:
- omogoča dostop do hitre in natančne diagnoze s strani najbolj kompetentnih zdravnikov specialistov na svetu, ki nato predlagajo tudi najustreznejši način zdravljenja;
- predlaga najustreznejše lokacije in zdravnike specialiste med katerimi lahko izbirate, ko se odločite za zdravljenje v tujini;
- poskrbi za organizacijo in plačilo zdravljenja v tujini, vključno s stroški potovanja in namestitve pacienta in spremljevalca ter drugimi stroški skladno z veljavnimi splošnimi in posebnimi pogoji, zavarovalnice AmTrust Europe Limited.

*Mesečna premija za otroka od starosti 31 dni do 18 let je 5,81 EUR, za odraslo osebo do 64 leta starosti pa 19,30 EUR.

»Dejstvo, da se zdravim v vodilni mednarodni ustanovi, je bilo zelo pomirjujoče. Resnično sem občutil, da imam dostop do najboljšega," je le ena od več izjav Slovencev, ki so se zdravili v tujini.

Družba Best Doctors je do aprila 2018 s preverjanjem diagnoze, drugim mnenjem in z načrtom zdravljenja pomagala že več kot 1000 Slovencem: 113 otrokom, 290 osebam mlajšim od 40 let, 360 osebam v starosti od 41 do 60 let, ter 239 osebam, starejšim od 61 let.

Kar 53.000 zdravnikov specialistov iz vsega sveta tvori strokovno mrežo zdravstvenih kompetenc v okviru družbe Best Doctors, ki jih lahko izbirajo le stanovski kolegi, ki predlog oblikujejo na podlagi lastne izbire zdravnika v primeru, da so oni sami tisti, ki jih je treba pozdraviti.

Družbi Best Doctors zaupa že blizu 45 milijonov posameznikov v več kot 100 državah sveta.

Kako naprej?

V kolikor bi se radi podrobneje seznanili s ponudbo družbe Best Doctors v okviru zdravstvenega zavarovanja Critical Advantage™, nam pišite na [email protected] ali pokličite na 080 35 08 ter se dogovorite za termin z našim osebnim finančnim svetovalcem.
Na terminu boste prejeli vse potrebne informacije glede ponudbe.

V primeru, da bi radi še več informacij, nam prav tako pišite na [email protected] ter vam bomo te z veseljem posredovali.

S sklenitvijo enega od paketov rešitev družbe Best Doctors si boste zagotovili, da bodo vaše zdravstvene težave ali poškodbe, če se le te pojavijo, obravnavali najbolj usposobljeni zdravniki, ki imajo na razpolago največjo bazo informacij, dobrih praks in rešitev.

BEST DOCTORS UNDERWRITING EUROPE – MEDIAÇÃO DE SEGUROS, UNIPESSOAL, LDA, je zavarovalna zastopniška agencija, pooblaščena za sklepanje zavarovalnih pogodb v imenu družbe AmTrust Insurance (UK) Ltd. ter odločanje o zahtevkih v zvezi s polico.
AmTrust Insurance (UK) Ltd. je družba registrirana v Angliji pod registrsko številko 05328622, s sedežem na Market SquareHouse, St James’s Street, Nottingham NG1 6FG.
Določila Splošnih pogojev zavarovanja prevladajo nad tem reklamnim sporočilom. BestDoctors in logo zvezde v križu sta registrirani blagovni znamki družbe BestDoctors Inc. v ZDA in drugih državah.

»Oglasno sporočilo«