Kdaj ste nazadnje?

Izkoristili korekcijo, ki vam jo ponujajo trgi?

Članek slika

Izkoristili korekcijo in kljub padcem tečajev zaslužili?

Pokličite in dobite odgovor iz prve roke, kako obrniti padce tečajev sebi v prid, naj gre za mesečna varčevanja ali enkratne vložke na kapitalske trge.

Za vas bo dosegljiva v torek, 20.01.2018, med 09:00 in 12:00, na brezplačni telefonski številki Vzajemcev 080 35 08.

Na tedenski ravni lahko prebirate prispevke in analize tako na naši spletni strani, kot tudi v drugih medijih. A ker skozi prispevke težko odgovorimo na vsa vprašanja, vam bomo tokrat omogočili, da našim strokovnjakom postavite direktna vprašanja preko hot-line telefona in dobite odgovor s prve roke. Tokrat bo z vami Tjaša Rovere.

Nudimo vam super priložnost, da premagate strah in izkoristite vse prednosti, ki vam jih trenutna situacija na trgih ponuja. Kako lahko z mesečnimi varčevanji ob nizkih tečajih naredite več iz svojega denarja? Katere naložbe so v tem trenutku primerne oz obetavne za periodično vlaganje? Kje in na kakšen način lahko izkoristite 10% prednost pred tistimi, ki so kupovali januarja? Na katere trge vlagati v dani situaciji?

Na vsa ta vprašanja bo odgovorila Tjaša Rovere, strokovnjakinja za osebne finance Vzajemci Skupine.
Tjaša, diplomirana ekonomistka in ing. metalurgije, ki zaključuje magisterski študij Logistike, se s področjem financ ukvarja od leta 2002. Njeno preteklo in sedanje delo sega na področja zavarovalništva, bančništva, davčnih optimizacij, vzajemnih skladov ter alternativnih naložb, v zadnjih letih pa se posveča poglobljenemu naložbenemu svetovanju in izdelavi individualnih osebnih načrtov ter iskanju optimalnih rešitev za doseganje posameznikovih finančnih ciljev. Njen moto pravi, da mora svetovalec namesto stranke zavzeti kritično distanco do produktne ponudbe.

Danes je članica ekipe Vzajemci Skupine, pri kateri skrbi za dobrobit strank, za opravljanje svojega dela pa kot ključno smatra poznavanje finančnih trgov, smernice naložbenega odbora, mišljenjsko modrost, zdravo kritičnost in osebnostne lastnosti stranke. 

V torek, 20.2.2018, med 09:00 in 12:00, bo dosegljiva na telefonski številki 080 35 08.

Več vsebin avtorja

Vsi članki avtorja