Pripravite portfelj na prihodnje izzive

Članek slika

Jesenje obdobje, katerega je smotrno izkoristiti za prilagoditev portfelja, saj številni ponudniki na trgih to omogočajo z nižjimi stroški ali pa celo brezplačno. V kolikor ste registrirani uporabnik naših spletnih strani, lahko izkoristite brezplačno uro pogovora z našimi strokovnjaki.

Ne glede na to, ali ste zagovornik strategije buy and hold ali pa radi aktivno prilagajte strukturo vašega naložbenega portfelja, morate paziti na to, da še vedno sledite začrtani naložbeni strategiji. V kolikor v zadnjem letu niste naredili analize obstoječih naložb in preverili skladnosti strateško alokacije vloženih sredstev z začrtano dolgoročno naložbeno strategijo, priporočamo, da to storite čimprej.

Vsi uporabniki naših spletnih strani izkoristite trenutno stanje na trgih za pregled vašega portfelja. Tega lahko zahtevate s klikom na gumb "Želim pregled portfelja" znotraj orodja Osebni portfelj. Lahko se pa naročite na pogovor z našim strokovnjakom tudi tukaj*.

*na voljo za tiste uporabnike, ki znotraj naše skupine še nimate svojega skrbnika.

Vsi registrirani uporabniki naših spletnih strani lahko enkrat letno koristite brezplačni pogovor z analitiki Vzajemci Skupine. Izvedeli boste kako prepoznati dobre naložbe, privarčevati pri vstopnih stroških in zavarovati svoj portfelj pred padci. Dotaknili se boste tudi trenutnih borznih trendov. 

Za koga je primerno?

  • razmišljate o tem, da bi unovčili dobičke, a ne želite zamuditi morebitne rasti;
  • niste prepričani, da je vaša struktura portfelja še ustrezna in tega letos še niste prilagodili;
  • želite se zavarovati pred morebitno korekcijo;
  • želite investirati, a ne veste, kateri sklad je za vas najbolj primeren;
  • imate sredstva na banki in želite višje donose ali
  • preprosto potrebujete strokovno mnenje glede sestave vašega naložbenega portfelja.