Asistenca pri izbiri najboljših skladov

Članek slika

Oktober je mesec varčevanja in slovenske družbe za upravljanje v tem mesecu že tradicionalno ponujajo vstop v sklade brez plačila vstopnih stroškov. V kombinaciji z neodvisnim brezplačnim svetovanjem lahko te ugodnosti pomenijo več sto evrov prihranka ter strukturo portfelja, ki vam bo prinesla največ.

Ker tudi Vzajemci zagovarjamo varčevanje na pravilen način, torej z ustrezno strukturo ter na stroškovno učinkoviti način, bomo vsem vlagateljem, ki se do konca oktobra naročijo na svetovanje, tega ponudili brez plačila stroškov svetovalne ure.

V rezultatu tako ne boste prejeli le možnosti brezplačnega vstopa v vzajemne sklade. Zraven boste deležni podpore najbolj priznane finančno svetovalne skupine v Sloveniji. Vzajemce odlikuje predvsem neodvisnost ter izjemno analitično ozadje, ki sloni na petčlanskem Naložbenem odboru, kateri je odgovoren za več kot 60 - odstotno povprečno donosnost v zadnjih treh in pol letih. Gre za posameznike, ki na tedenski ravni komunicirajo z upravljavci skladov vseh družb za upravljanje in imajo posledično najboljši vpogled v razmišljanja posameznikov, odgovornih za upravljanje vašega denarja.

Brezplačno svetovalno uro si zagotovite s klikom na Naroči svetovalca na tej povezavi.

*Do ugodnosti so upravičeni le tisti uporabniki, ki pri Vzajemcih še nimajo svojega skrbnika.

Več vsebin avtorja

Vsi članki avtorja

Oskarji: milijoni za zmagovalce, milijarda za "poraženko"