Ste že izkoristili svojo brezplačno svetovalno uro?

Članek slika

Vsi uporabniki spletnih strani Vzajemci.com imate enkrat letno pravico do koriščenja brezplačne svetovalne ure z našimi strokovnjaki.

Večina od naših več kot 33 tisoč registriranih uporabnikov je seznanjenih z ugodnostmi, ki jih registracija na naših spletnih straneh ponuja - od ekskluzivnih akcij pri pristopu k vzajemnim skladom, prednostih neodvisnega svetovanja ter drugih ugodnosti, ki jih kot uporabniki naših spletnih strani lahko koristijo.

Ena izmed teh je tudi brezplačna ura s svetovalcem, ki jo vsi registrirani uporabniki lahko enkrat letno koristijo. Seveda to velja le za tiste uporabnike, ki z nami še ne sodelujejo, a so vseeno potrebni neodvisnega nasveta - ali gre za prepotrebno prilagoditev naložbenega portfelja, optimizacijo zavarovanj ali pa le drugo mnenje o že sklenjenih rešitvah.

Kje vam lahko pomagamo?

- Naložbeno svetovanje: Naše stranke z naložbenim svetovanjem pridobijo sigurnost za dosego zastavljenega naložbenega cilja v zastavljenem časovnem okviru in ob nižjem naložbenem tveganju.

- Pokojninsko svetovanje: Prihajajo časi, ko bomo vse bolj odvisni od lastnih prihrankov, saj bomo morali delati dlje, pokojnine pa bodo v primerjavi s sedanjimi občutno nižje. Zato je načrtovanje ključno za zagotovitev lagodnega življenja po upokojitvi.

- Optimizacija zavarovalnih polic: Veliko ljudi ima sklenjena zavarovanja, katerih ne potrebujejo ali za njih plačujejo preveč. Tako je optimizacija na tem področju eno izmed področij, kjer se da narediti veliko.

- Osebne skrbniške storitve: Neodvisno finančno svetovanje vam zagotavlja, da boste vedno dobili za vas najbolj primeren produkt, ne glede na to, za produkt katere banke, zavarovalnice ali družbe za upravljanje gre. Tako boste prihranili pri sklenitvi zavarovanj, pridobili ugodnejša posojila, z naložbami pa dosegali višje donosnosti.

Ste se kdaj spraševali, zakaj potrebujete finančno svetovanje?

Verjetno ste že večkrat dobili občutek, da banke, zavarovalnice in ostali ponudniki finančnih storitev svoj interes postavljajo pred vašega. Kako ste lahko prepričani, da je zavarovanje ene zavarovalnice za vas bolj primerno od zavarovanja druge zavarovalnice? Banka vam ponuja le svoje bančne produkte. Zavarovalnica vam nudi le svoja zavarovanja. Družba za upravljanje vam ponuja le svoje sklade. Neodvisno finančno svetovanje vam zagotavlja, da boste vedno dobili za vas najbolj primeren produkt, ne glede na to, za produkt katere banke, zavarovalnice ali družbe za upravljanje gre. Tako boste prihranili pri sklenitvi zavarovanj, pridobili ugodnejša posojila, z naložbami pa dosegali višje donosnosti.

Izkoristite svojo brezplačno svetovalno uro!

Kot zapisano zgoraj, vsi registrirani uporabniki naših spletnih strani, ki letos še niste koristili svoje brezplačne svetovalne ure, to storite v poletnih mesecih.

Ostali si pa to lahko zagotovite z registracijo na Vzajemci.com.

Za koriščenje ugodnosti pišite na [email protected].

Več vsebin avtorja

Vsi članki avtorja