VZAJEMCI NEPREMIČNINE: Habjanov bajer postaja najbolj vroč del Rožne doline

VZAJEMCI NEPREMIČNINE: Habjanov bajer postaja najbolj vroč del Rožne doline

Obljubili smo, da vas bomo redno obveščali o poteku nepremičninskih projektov pod okriljem podjetja VZAJEMCI NEPREMIČNINE d.o.o.

Tokrat se bomo dotaknili našega projekta v Rožni dolini v Ljubljani. Spomnimo: projekt Vila Destino se gradi v Rožni dolini ob Večni poti. Gre za izgradnjo dveh luksuznih vila blokov, v katerih bo na voljo 17 nadstandardnih stanovanj v velikosti od 60 m2 do 140 m2. Projekt je zasnovan za peščico željnih arhitekturne dovršenosti, kakovostnih materialov ter neposrednega stika z naravo.

Za več informacij glede projekta, nakupa stanovanja ali možnosti sodelovanja pišite na nasvet@vzajemci.com.

Največji potencial pri projektu zagotovo predstavljata lokacija ter resno pomanjkanje nadstandardnih stanovanj v Ljubljani. Gre še za zadnji zazidljivi del zemljišča v Rožni dolini, kar projektu prinaša dodano vrednost. Projekta smo se lotili z vso resnostjo, saj gre za naš reprezentativni nepremičninski projekt, ki bo za nas, naše stranke ter vse ostale predstavljal tisto nekaj več, po čemer vsi hrepenimo.

Poslušajte podcast: Vse podrobnosti o projektu Vila Destino (z dne 02.08.2019)

Dodano vrednost so prepoznali tudi kupci, saj so prodana že 3 stanovanja, še 4 so rezervirana, povpraševanja za ostala prosta stanovanja pa je več, kot je samih stanovanj. Do konca leta pričakujemo, da bo prodanih 11 stanovanj, preostalih 6 pa do konca junija 2021. To je navdušujoče tudi z vidika vseh vlagateljev, ki so skupaj z nami udeleženi v projektih podjetja VZAJEMCI NEPREMIČNINE d.o.o.

Slika: Posnetek stanja na dan 30.07.2020

Danes je Vila Destino v fazi sušenja temeljne plošče pod stavbo A in začetnih del pri temeljenju stavbe B. Časovno izgradnjo stavbe A prehitevamo za 14 dni, stavbo B pa za 5 dni. Pričakujemo, da bomo projekt do tretje gradbene faze pripeljali še letos decembra. Avgusta prihodnje leto načrtujemo predajo stanovanj končnim kupcem.

Več informacij o naših nepremičninskih projektih in možnosti sodelovanja lahko prejmete na uradnem spletnem mestu podjetja VZAJEMCI NEPREMIČNINE d.o.o.

Obenem pa bi se radi zahvalili vsem vlagateljem, ki so nam izkazali zaupanje in se z nami že podali v nove projekte!

Priporoči članek prijatelju