Soseska Sereno za vse ljubitelje narave sredi mestnega jedra

Soseska Sereno za vse ljubitelje narave sredi mestnega jedra

Ste si kdaj predstavljali, da bi živeli v centru kraja, obenem pa bili obdani s prelepo naravo? To je namen enega od naših projektov pod okriljem družbe VZAJEMCI NEPREMIČNINE.

Več o Soseski Sereno si lahko ogledate na predstavitveni strani projekta.

Pisali smo že, da želimo, da si družbo VZAJEMCI NEPREMIČNINE zapomnite po dovršenih projektih, ki nudijo nekaj več. Zato smo lansko leto pričeli z izgradnjo dveh luksuznih vil v Rožni dolini v Ljubljani. Tokrat pa bi vam radi predstavili najnovejši projekt podjetja.

Več o podjetju VZAJEMCI NEPREMIČNINE in posameznih projektih lahko slišite v podcastu, ki sta ga Kaja Kalaš (vodja marketinga pri Vzajemcih) in Myhajlo Todurov (glavni urednik Vzajemcev) opravila s prokuristom podjetja VZAJEMCI NEPREMIČNINE Klemenom Kokaljem.

Projekt Soseska Sereno se nahaja le streljaj iz Ljubljane v kraju Šmarje-Sap, ki spada pod okrilje občine Grosuplje in je od centra Ljubljane oddaljen le 10 minut vožnje z avtomobilom. Posebnost kraja je v tem, da trenutno nima zgrajenega centra kraja. Le tega bo pridobil z našim projektom. Kljub temu se bo ohranila prelepa narava, ki bo odprtih ust pustila tudi najbolj zahtevne ljubitelje sprehodov.

Od tod tudi ime Sereno, ki pomeni mir, pomiritev. Svetla stanovanja in stik z naravo bodo lastnikom nudile spokoj, medtem ko bo novozgrajeni center prinesel novo vedrino kraju.

Odločili smo se za izgradnjo dveh stanovanjskih blokov s skupaj 20 stanovanji površine med 50 in 110 kvadratnih metrov, med katerimi so tudi 4 dupleks stanovanja. Šlo bo za klasično gradnjo, zato bodo stanovanja cenovno dostopna tudi mladim družinam. Prednosti projekta so nedvomno neposredna bližina Ljubljane in avtoceste, osnovne šole, trgovin, lokalov …

Financiranje izgradnje poteka iz treh virov: lastna sredstva družbe, partnerji ter bančno financiranje.

Za več informacij o samem projektu ali možnostih sodelovanja pošljite povpraševanje z uporabo obrazca na predstavitveni strani projekta.

Priporoči članek prijatelju