Izkoristite strokovnjaka: Myhajlo Todurov za vas prilagaja naložbe

Članek slika

Naslednja dva tedna bo Myhajlo Todurov posvetil temu, da bo vsem novim vlagateljem naredil analizo ter po potrebi predlagal spremembe naložbenega portfelja. Čas imate do 22.09.2019 oz. po domače, do konca prihodnjega tedna.

Izkoristite znanje strokovnjakov! Do vključno 22.09.2019

Ne zgodi se ravno pogosto, da lahko brezplačno izkoristite znanje priznanih strokovnjakov, ampak ker je eno od naših poslanstev pomagati širši javnosti, bomo v prihodnjih tednih ponudili možnost pregleda tudi iz strani drugih strokovnjakov, ki v slovenskem medijskem finančnem svetu spadajo med najboljše.

Myhajlo Todurov je svojo poslovno pot pri Vzajemcih začel pred skoraj 12 leti in v tem obdobju je postal eden ključnih soustvarjalcev finančnih vsebin v slovenskih medijih, o čemer pričajo tudi stotine strokovnih objav in analiz. Obenem je tudi glavni urednik spletnega mesta Vzajemci.com in tudi eden izmed članov petčlanskega Naložbenega odbora Vzajemcev. Njegovo poznavanje finančnih trgov je vsekakor dodana vrednost, ki jo lahko tokrat izkoristite brezplačno in neobvezujoče. Poskrbite za to, da bo vaš portfelj dosegal maksimalno vrednost, ter da bodo krize odskočna deska za rast in ne več razlog za slab spanec. 

V kolikor bi radi, da za vaše naložbe poskrbi Todurov, pošljite vaša vprašanja na elektronski naslov [email protected] s pripisom "Za Todurova". Ta vas bo nato kontaktiral in vam tudi sporočil, katere podatke od vas še potrebuje ter se dogovoril za individualni sestanek.

V kolikor menite, da vam lahko vaši prihranki bolj služijo kot sedaj, je to idealen trenutek, da do tega tudi pride.

Ugodnost je namenjena le vlagateljem, ki pri Vzajemcih še nimajo svojega skrbnika.

Več vsebin avtorja

Vsi članki avtorja

VZAJEMCI SKUPINA Kolektivna odsotnost 7.10.2022

04.10.2022

K. Kalaš